Gratis bezorgd binnen NL vanaf € 20,-
Meest complete NT2-assortiment
Wereldwijde verzending
Vanwege COVID-19 kan het zijn dat leveringen buiten Europa een langere levertijd hebben dan u van ons gewend bent. Onze excuses voor het ongemak.

Nieuws

Bestel nu DISK!

Met trots presenteren wij DISK, de nieuwe digitale methode voor de ISK. Wij zijn erg blij met het eindresultaat en zijn reuze benieuwd hoe de eerste lessen met DISK straks zullen gaan!

Het CNaVT gaat bij het opstellen van toetsvragen uit van taken die meerdere vaardigheden op een authentieke manier toetsen. Dit lijkt in contrast te staan met meerkeuzevragen.

Voor risicovolle beroepen geldt vanaf 1 juli 2013 een taaleis voor arbeidsmigranten. Hoe deze taaleis ingevuld gaat worden en hoe arbeidsmigranten aan deze taaleis kunnen voldoen, is nog onderwerp van discussie.

Morgen treedt koningin Beatrix af als Nederlands staatshoofd, en zal haar zoon Willem-Alexander worden gekroond als koning Willem-Alexander. NT2 zet de belangrijkste dingen die je als (nieuwe) Nederlander over Koninginnedag 2013 moet weten voor je op een rij.

Per 1 juli 2013 moeten buitenlandse werknemers die tijdelijk in Nederland aan de slag gaan in risicovolle beroepen voldoen aan een Nederlandse taaleis.

Taalbom is een combinatie van Nederlands leren en bewegen op muziek. Stilzitten was geen optie!

De eerste groep Spaanse studenten van Elycio talen is geslaagd voor hun toets Nederlands op B1 niveau. Zij vertrekken binnenkort naar Nederland om in de zorg te gaan werken.

We schreven er al eerder over: vanaf februari 2013 wordt het nieuwe Inburgeringsexamen afgenomen. Tot 2015 kun je kiezen of je het oude of het nieuwe examen wil maken.