Gratis bezorgd binnen NL vanaf € 20,-
Meest complete NT2-assortiment
Wereldwijde verzending

Nieuws

Goed nieuws: Update NT2 SCHOOL!
Goed nieuws: Update NT2 SCHOOL!
Nieuwe releases van de online leeromgeving

Sinds de lancering van de nieuwe NT2 SCHOOL site afgelopen zomer, zijn we achter de schermen verder gegaan met ontwikkelen. We hebben weer nieuwe verbeteringen doorgevoerd waarbij we veel rekening hebben gehouden met uw feedback.  Vanaf maandag 31 oktober kunt u gebruik maken van nieuwe functies in NT2 SCHOOL!

Taalraps
Taalraps
Een aanstekelijke NT2 werkvorm

In Taalraps wordt ritme ingezet als zeer effectief middel voor NT2-cursisten om gemakkelijker zinnetjes en constructies te onthouden, en om de typisch Nederlandse accentuering te pakken te krijgen.

Volledig vernieuwde NT2 website
Volledig vernieuwde NT2 website
De vertrouwde producten in een nieuwe webwinkel

Uw vertrouwde NT2.nl is grondig onder handen genomen, voor u ziet u het resultaat van deze flinke klus. Wij zijn ontzettend blij u onze compleet vernieuwde website te kunnen presenteren! 

Nieuw! De Boom NT2 Academie
Nieuw! De Boom NT2 Academie
Eén platform voor de bevordering van de deskundigheid van NT2-docenten en taalvrijwilligers

De Boom NT2 Academie biedt voor zowel beginnende als ervaren taalvrijwilligers en NT2-docenten diverse, interessante trainingen ter bevordering van de deskundigheid. Bevorder uw deskundigheid en richt zo uw lessen nog beter in!

Liefs uit...
Liefs uit...

Sta jij op het punt om jouw grote liefde vanuit het buitenland naar Nederland te halen om hier een toekomst op te bouwen?

De herziene editie van de Tweede ronde is verschenen!

De Tweede ronde van de Delftse methode is herzien! Met de nieuwe Tweede rondega je in 42 lessen van niveau A2 naar B1. Deze cursus is het vervolg op Nederlands voor buitenlanders (het Groene boek).

Vrolijke theatervoorstelling voor kinderen op basis van Hotel Hallo

Woensdag 25 juni was de première van de voorstelling Hotel Hallo in Nederland. Speciaal voor deze gelegenheid nodigde Boom uitgeverij Amsterdam tweehonderd kinderen uit om de voorstelling bij te wonen.

Nu in de app stores: de SchrijfBeter app

Een juiste spelling is in hoge mate afhankelijk van het verstaan van de juiste klanken. Een gebrekkige luistervaardigheid kan dan ook de oorzaak zijn van een slechte spelling in het Nederlands.

Onmisbaar bewaarnummer van tijdschrift Les

Het nieuwste nummer van tijdschrift Les is verschenen, nr. 197! Een dubbeldik nummer met een uitgebreid overzicht van alle NT2-leermiddelen in Nederland en Vlaanderen.

Een vrolijke nieuwe website voor Hotel Hallo!

Hotel Hallo heeft een nieuwe website, helemaal in stijl van het vrolijke boek. Op de vernieuwde website zijn alle liedjes, verhalen en radioshows te vinden.

Nieuwe inlogpagina NT2 en NT2 SCHOOL

De inlogpagina voor NT2 en NT2 SCHOOL is vernieuwd! Inloggen is nu nog eenvoudiger.

NT2-catalogus 2016

Een nieuw jaar betekent ook een nieuwe NT2-catalogus. In de catalogus vindt u een overzicht van alle oude vertrouwde titels en uitgaven die nog moeten verschijnen.

Zojuist verschenen: Klassiek Vakwerk II.

Verrijk je kennis over het NT2-onderwijs met deze toegankelijke bundel met wetenschappelijke onderzoeken over verschillende facetten binnen het NT2-onderwijs

Het succes van Hotel Hallo

Het eerste schooljaar zit er alweer op voor Hotel Hallo. Het afgelopen jaar hebben veel kinderen met Hotel Hallo een vliegende start gemaakt met het leren van de Nederlandse taal.

Bereid je voor op het ONA-examen
Bereid je voor op het ONA-examen
Het boek ter voorbereiding op het ONA-examen

Sinds januari 2015 is het KNS-examen aangepast. Nieuw is het onderdeel Oriëntatie op de Nederlandse Arbeidsmarkt (ONA).