Gratis bezorgd binnen NL vanaf € 20,-
Meest complete NT2-assortiment
Wereldwijde verzending

LINK
2 artikelen


Écht anders lesgeven doe je met LINK. Boom NT2 en VU-NT2 verbinden ervaringen en wensen uit de lespraktijk met wetenschappelijke inzichten in deze nieuwe, alles-in-één NT2-methode. Met LINK zorg je ervoor dat je cursisten ruimschoots tot taalproductie komen. De thema’s zijn interessant en de opdrachten zijn praktijkgericht en relevant voor de doelgroep. Grammatica wordt op een natuurlijke manier benaderd, zonder lastige termen. LINK stimuleert de autonomie van cursisten. De structuur van het programma is glashelder, zodat zelfstandig werken eenvoudig wordt. De cursist wordt stapsgewijs begeleid naar de spreek- en schrijfopdrachten. Bij deze onderdelen is de begeleiding en feedback van de docent het meest nodig. Je krijgt concrete aanwijzingen voor het begeleiden van deze opdrachten.

 

LINK neemt de docent werk uit handen. De uitgebreide ondersteunende online oefeningen worden namelijk door de computer ‘nagekeken’. Cursisten kunnen bovendien zelf gericht oefenen op de computer met de aparte Uitspraaktrainer en Grammaticatrainer. Differentiëren is eenvoudig met LINK. Je past het programma aan op de behoeftes van de cursist, door een selectie uit de ondersteunende oefeningen klaar te zetten. De methode is volledig digitaal en het werkboek kan ook op papier worden besteld.

 

Kies voor LINK als je met praktisch geschoolde cursisten werkt en voor LINK+ als je met theoretisch geschoolde cursisten werkt.

Filters
Doelgroep
Doelniveau
Leertype
Opleidingsniveau
Uitgavevorm
Examen
Hulptaal
Instapniveau
LINK voor praktisch geschoolden

Écht anders lesgeven doe je met LINK. Boom NT2 en VU-NT2 verbinden ervaringen en wensen uit de lespraktijk met wetenschappelijke inzichten in deze nieuwe, alles in één NT2-methode. Met LINK zorg je ervoor dat je cursi...

vanaf
€ 7,95
Bekijk producten
LINK+ voor theoretisch geschoolden

Écht anders lesgeven doe je met LINK. Boom NT2 en VU-NT2 verbinden ervaringen en wensen uit de lespraktijk met wetenschappelijke inzichten in deze nieuwe, alles-in-één NT2-methode. Met LINK zorg je ervoor dat je cursi...

vanaf
€ 31,50
Bekijk producten