Gratis bezorgd binnen NL vanaf € 20,-
Meest complete NT2-assortiment
Wereldwijde verzending
Door de coronacrisis is het erg druk bij onze vervoerspartners. De kans is groot dat de bezorging van uw bestelling langer duurt, onze excuses!

Beoordelings- en docentexemplaar

Bent u docent? Dan kunt u tegen gereduceerd tarief een beoordelings- of docentexemplaar aanvragen. 

Beoordelingsexemplaren kunt u bestellen met 50% korting. U bent docent en hebt minimaal 10 cursisten in uw groep aan wie u de uitgave mogelijk gaat voorschrijven. U kunt met het formulier hieronder maximaal vijf verschillende titels aanvragen. Bij het e-mailadres graag uw zakelijke e-mailadres invullen. 


Van sommige uitgaven wordt geen beoordelingsexemplaar verstrekt; Anders nog iets?Taalthuis, Alfaschrift, Verder met alfaschriftVoorschriften en speciale uitgaven voor docenten, zoals Uitspraaktrainer in de les, Klassiek Vakwerk I en II, Veelgestelde vragen in de NT2-les, LESvaardig, Dichter bij de taalDelftse methode voor docenten, FcSprint, Focus op taal, Taalraps, Beroepenkaarten, de complete reeks CahiersHotel Hallo kwartet en het NT2 Taalspel. Voor bovengenoemde titels en voor exemplaren van andere uitgeverijen wordt de normale prijs berekend.

Feedback

Wij horen graag van docenten wat zij van ons lesmateriaal vinden. Het is dan ook mogelijk dat wij enkele weken na uw beoordelingsaanvraag contact met u opnemen om te vragen wat u van een methode vindt en of u deze in wilt gaan zetten in uw groep.

Docentexemplaren

Hebt u recent 10 of meer exemplaren van een titel aangeschaft? Dan kunt u een gratis docentexemplaar aanvragen. We ontvangen graag een schriftelijk bewijs (boekenlijst, factuur) waaruit blijkt dat de uitgave is voorgeschreven aan minimaal 10 cursisten. Mail de titel van het gewenste boek en de factuur of boekenlijst waaruit blijkt dat het boek is voorgeschreven naar nt2@bua.nl. Wij behouden ons het recht aanvragen niet te honoreren, en nemen contact met u op om uw aanvraag te bespreken.

Verzendkosten

Binnen Nederland: € 3,00. Gratis verzending vanaf € 20,-.
Buitenland: volgens tarieven FedEx.*

 

* Voor nalevering buiten Nederland worden apart verzendkosten in rekening gebracht.

Aanvraagformulier

Uw naam: *
Instelling *
Zakelijk e-mailadres: *
Telefoonnummer: *
Afleveradres: *
Factuuradres (indien afwijkend van afleveradres): *
Aantal cursisten: *

Hieronder kunt u kiezen welke titel u graag als beoordelingsexemplaar wilt ontvangen. Wij willen u erop wijzen dat wij voor de verzending een controle uitvoeren, mogelijk kunnen wij u dus verzoeken nog enige aanvullende informatie te verstrekken voordat wij de beoordelingsexemplaren versturen. U kunt maximaal 5 verschillende titels selecteren. 


Uw gegevens worden opgenomen in onze docentendatabase, zodat we u in de toekomst kunnen informeren over voor u relevante uitgaven of evenementen.

Titel 1 *
Titel 2
Titel 3
Titel 4
Titel 5
Graag ontvang ik de nieuwsbrief van Boom NT2 *