Gratis thuisbezorgd vanaf € 20,=
Gratis retourneren
Retourneren tot 14 dagen na ontvangst

Privacy policy

Algemeen

Dit is het privacybeleid van Koninklijke Boom Uitgevers BV en haar dochtervennootschappen, hierna te noemen ‘Boom uitgevers’. 

 

Boom uitgevers hecht grote waarde aan uw privacy en is ervan overtuigd dat de bescherming van de persoonlijke levenssfeer van haar klanten en bezoekers van websites van essentieel belang is. Boom uitgevers gaat zorgvuldig om met uw gegevens en zorgt ervoor dat elke verwerking van uw gegevens voldoet aan de toepasselijke wet- en regelgeving. Graag informeren wij onze klanten en bezoekers van websites over de wijze waarop wij omgaan met het verzamelen en verwerken van hun persoonsgegevens.

 

Dit privacybeleid kan van tijd tot tijd wijzigen indien nieuwe ontwikkelingen daartoe aanleiding geven. Het meest actuele privacybeleid vindt u op www.boom.nl. Boom uitgevers zal u informeren over belangrijke wijzigingen voordat deze in werking treden.

Boom uitgevers raadt u tevens aan dit privacybeleid geregeld te raadplegen, zodat u van wijzigingen op de hoogte bent. In het privacybeleid wordt altijd de laatste datum van wijziging aangegeven.

 

Dit privacybeleid is voor het laatst gewijzigd op 30 augustus 2018.