Gratis bezorgd binnen NL vanaf € 20,-
Meest complete NT2-assortiment
Wereldwijde verzending

Digivaardigheden
2 artikelen


 

Succes! Digitale vaardigheden helpt bij het verbeteren van digitale vaardigheden van cursisten. De methode bestaat uit een groot aantal losse werkboeken rond situaties uit het dagelijks leven of werk. De reeks is verdeeld over twee niveaus: Instroom en Basisniveau 1. En verdeeld over de vijf verschillende domeinen: Het gebruik van ICT-systemen, Beveiliging, Privacy en gezondheid, Informatie zoeken, Informatie verwerken en Digitaal communiceren.


Omdat elke deelnemer eigen problemen heeft met digitale vaardigheden, vind je in de Basishulp extra uitleg over veel voorkomende problemen en oefensuggesties op een A4’tje. De Digitaalkaarten geven extra ondersteuning op verschillende niveaus: Instroom en Basisniveau 1.

Succes! Digitale vaardigheden Instroom

Succes! Digitale vaardigheden Instroom helpt cursisten bij het zetten van de eerste stappen in de digitale wereld. De methode bestaat uit een groot aantal losse boekjes rond situaties uit het dagelijks leven of werk.

vanaf
€ 10,63
Bekijk producten
Succes! Digitale vaardigheden Basis

Succes! Digitale vaardigheden Basis helpt cursisten bij het ontwikkelen van handige digitale vaardigheden die ze direct na de les kunnen toepassen. De methode bestaat uit een groot aantal losse werkboeken rond situa...

vanaf
€ 10,63
Bekijk producten