Gratis bezorgd binnen NL vanaf € 20,-
Meest complete NT2-assortiment
Wereldwijde verzending
Bestel nu DISK!

Bestel nu DISK!

Met trots presenteren wij DISK, de nieuwe digitale methode voor de ISK. Wij zijn erg blij met het eindresultaat en zijn reuze benieuwd hoe de eerste lessen met DISK straks zullen gaan!

ISK's kunnen met DISK werken wanneer zijn minimaal tien cursistenaccounts per jaar bestellen. Een docentenaccount voor DISK is dan gratis. DISK kost €48,50 per leerling per jaar.    

 

Op de website www.diskmethode.nl vindt u meer informatie over de methode, de antwoorden op veelgestelde vragen, en informatie over presentaties en trainingen over DISK. 

 

Hieronder kunt u meer lezen over hoe u DISK kunt bestellen en hoe u vervolgens toegang tot DISK krijgt op uw school. 

 

Bestelinformatie DISK

Als school kunt u ervoor kiezen om DISK te openen via Entree of via NT2 SCHOOL. Het is de bedoeling dat u vooraf voor een van deze mogelijkheden kiest, zodat wij in Entree of in NT2 SCHOOL alles voor uw school klaar kunnen zetten.

 

Inloggen met Entree

DISK is gekoppeld aan Entree. Entree vormt de schakel tussen elo’s en online cursusmateriaal. Bij uw systeembeheerder kunt u navragen of uw school toegang heeft tot Entree. 


Het grote voordeel van inloggen via Entree is dat leerlingen geen extra account aan hoeven te maken voor DISK. Zij loggen in op hun schoolsysteem, gaan naar entree.diskmethode.nl en krijgen zo toegang tot DISK. De docent moet wel eerst online klassen aanmaken. De leerling kiest bij het inloggen voor een klas. Deze klas wordt in het account van de leerling onthouden, zodat hij een volgende keer geen klas meer hoeft te kiezen.

 

Als uw school voor inloggen via Entree kiest, is het niet mogelijk dat de leerling zijn account meeneemt wanneer hij halverwege het schooljaar naar een andere school vertrekt. Schakelen tussen verschillende klassen binnen uw ISK is wel mogelijk.

Inloggen met NT2 SCHOOL

Een andere mogelijkheid is om DISK te gebruiken via NT2 SCHOOL. Leerlingen kunnen in NT2 SCHOOL hun eigen account aanmaken met hun e-mailadres en een zelfgekozen wachtwoord. De docent kan er ook voor kiezen accounts voor de leerlingen aan te maken. Leerlingen krijgen dan een automatisch gegenereerd wachtwoord. Zij kunnen dit wachtwoord natuurlijk altijd wijzigen. In NT2 SCHOOL worden de leerlingen voor een klas uitgenodigd door hun docent.
Inloggen met NT2 SCHOOL

Het voordeel van werken met DISK in NT2 SCHOOL is dat leerlingen hun account mee kunnen nemen wanneer zij halverwege het schooljaar naar een andere school gaan, mits deze school ook met DISK via NT2 SCHOOL werkt.

 

Nadat u een bestelling hebt geplaatst, zullen wij contact met u opnemen om te vragen naar welke van de twee mogelijkheden uw voorkeur uitgaat.

 

Werkboek DISK taken
Naast het online programma, is er het Werkboek DISK taken. Het boek bevat alle taken die in DISK worden aangeboden, met de daarbij horende werkbladen. Het werken met het DISK takenboek is optioneel: alle taken staan ook online in DISK.

 

Minder dan tien cursisten

Hebt u minder dan tien cursisten, maar wilt u toch met DISK aan de slag? Neem dan contact met ons op.