Gratis bezorgd binnen NL vanaf € 20,-
Meest complete NT2-assortiment
Wereldwijde verzending
Aan de slag in NT2 School

Aan de slag in NT2 School

www.nt2school.nl

NT2 SCHOOL is de digitale school van Boom NT2. Om in NT2 SCHOOL aan de slag te kunnen gaan, heb je een eigen account nodig. Je kunt dit zelf aanmaken. Je krijgt toegang tot het materiaal met een activatiecode die bij de NT2-methodes wordt verstrekt.

Account aanmaken

Ga naar www.nt2school.nl, klik rechtsboven in jouw scherm op Inloggen en volg de instructies. Sla jouw inlognaam (e-mailadres) en zelfgekozen wachtwoord ergens op, zodat je dit niet vergeet.

 

Lesmateriaal activeren

Als je bent ingelogd, klik je op Mijn werkruimte. Daar vind je de button om nieuw lesmateriaal te activeren. Dit doe je met behulp van een code die je voor in onze boeken vindt, die je van jouw docent hebt ontvangen of die je via de mail van Boom NT2 hebt ontvangen. Na het activeren van het lesmateriaal heb je de code niet meer nodig. Klik op start cursus om te beginnen met jouw online cursus.

 

Lesmateriaal

Na het activeren van het lesmateriaal, kun je aan de slag. Bij sommige methodes vind je downloadbare audio en PDF-bestanden met woordenlijsten of extra oefeningen. Andere methodes hebben een digitaal oefenprogramma waarmee je alleen online kunt werken. 

 

Succes met oefenen!

 

Download hier een uitgebreide instructie van NT2 SCHOOL.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

lroy

 

 

 

 

 

 

osa