Gratis bezorgd binnen NL vanaf € 20,-
Meest complete NT2-assortiment
Wereldwijde verzending
Vanwege COVID-19 kan het zijn dat leveringen buiten Europa een langere levertijd hebben dan u van ons gewend bent. Onze excuses voor het ongemak.

Aan de slag in NT2 School

www.nt2school.nl

NT2 SCHOOL is de digitale school van Boom NT2. Om in NT2 SCHOOL aan de slag te kunnen gaan, hebt u een eigen account nodig. U kunt dit zelf aanmaken. U krijgt toegang tot het materiaal met een activatiecode die bij de NT2-methodes wordt verstrekt.

Account aanmaken

Ga naar www.nt2school.nl, klik rechtsboven in uw scherm op Inloggen en volg de instructies. Sla uw inlognaam (e-mailadres) en zelfgekozen wachtwoord ergens op, zodat u dit niet vergeet.

 

Lesmateriaal activeren

Als u bent ingelogd, klikt u op Mijn werkruimte. Daar vindt u de button om nieuw lesmateriaal te activeren. Dit doet u met behulp van een code die u voor in onze boeken vindt, die u van uw docent hebt ontvangen of die u via de mail van Boom NT2 hebt ontvangen. Na het activeren van het lesmateriaal hebt u de code niet meer nodig. Klik op start cursus om te beginnen met uw online cursus.

 

Lesmateriaal

Na het activeren van het lesmateriaal, kunt u aan de slag. Bij sommige methodes vindt u downloadbare audio en PDF-bestanden met woordenlijsten of extra oefeningen. Andere methodes hebben een digitaal oefenprogramma waarmee u alleen online kunt werken. 

 

Succes met oefenen!

 

Download hier een uitgebreide instructie van NT2 SCHOOL.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

lroy

 

 

 

 

 

 

osa