Gratis bezorgd binnen NL vanaf € 20,-
Meest complete NT2-assortiment
Wereldwijde verzending

Aan de slag in NT2 School

www.nt2school.nl

NT2 SCHOOL is de digitale school van Boom NT2. Om in NT2 SCHOOL aan de slag te kunnen gaan, hebt u een eigen account nodig. U kunt dit zelf aanmaken. U krijgt toegang tot het materiaal met een activatiecode die bij de NT2-methodes wordt verstrekt.

Account aanmaken

Ga naar www.nt2school.nl, klik rechtsboven in uw scherm op Inloggen en volg de instructies. Sla uw inlognaam (e-mailadres) en zelfgekozen wachtwoord ergens op, zodat u dit niet vergeet.

 

Lesmateriaal activeren

Als u bent ingelogd, klikt u op Mijn werkruimte. Daar vindt u de button om nieuw lesmateriaal te activeren. Dit doet u met behulp van een code die u voor in onze boeken vindt, die u van uw docent hebt ontvangen of die u via de mail van Boom NT2 hebt ontvangen. Na het activeren van het lesmateriaal hebt u de code niet meer nodig. Klik op start cursus om te beginnen met uw online cursus.

 

Lesmateriaal

Na het activeren van het lesmateriaal, kunt u aan de slag. Bij sommige methodes vindt u downloadbare audio en PDF-bestanden met woordenlijsten of extra oefeningen. Andere methodes hebben een digitaal oefenprogramma waarmee u alleen online kunt werken. 

 

Succes met oefenen!

 

Download hier een uitgebreide instructie van NT2 SCHOOL.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

lroy

 

 

 

 

 

 

osa