Free shipping within the Netherlands above € 20,-
The most complete NT2 webshop
Worldwide shipping
Back to overview page
DigLin+ voor het basisonderwijs

DigLin+ voor het basisonderwijs DigLin+ voor het basisonderwijs

DigLin+ is ook geschikt voor leerlingen in het basisonderwijs. Lees hier hoe het werkt en hoe je het als leerkracht in kunt zetten om anderstalige kinderen te laten oefenen met het Nederlands. 

Learn Dutch quickly and independently

Snel zelfstandig Nederlands leren Learn Dutch quickly and independently

DigLin+ is a complete package

Do you want to start learning Dutch quickly? Do you want to start with the sounds of Dutch?  Do you want to know how to make the letters? Do you want to read stories at your own level? Do you want to learn grammar the natural way? Do you want a method that pays attention to all skills? 

 

DigLin+ Dutch offers everything you need to start learning Dutch. DigLin+ is suitable for illiterates, children and adults from low to high educated in the Netherlands, Flanders (there is also Flemish audio!) and beyond. In three years time, DigLin+ has become one of the most used and most successful teaching packages.

 

The fully online method DigLin+ is always up to date, constructive, challenging and complete! 

Wat is DigLin+?

Wat is DigLin+? Wat is DigLin+?

Achtergrond en opzet van de leerlijn

DigLin+  is een methode taalverwerving van alfa tot B1 voor anderstalige jongeren en volwassenen. De methode is zo opgezet dat de ongeschoolde leerder ermee uit de voeten kan en zich toch op een volwassen, zelfstandige manier het Latijnse schrift aanleert.

 

De meest natuurlijke start voor wie Nederlands leert!

Werken met DigLin+

Werken met DigLin+ Werken met DigLin+

Waarom kiezen voor DigLin+? Wat maakt deze methode anders dan andere methodes? Bekijk hier een korte video waarin auteur Ineke van de Craats uitleg geeft over de opzet van DigLin+. Verder lees je hier de ervaringen van cursisten die al met de leerlijn werken. 

Spreken met DigLin+

Spreken met DigLin+ Spreken met DigLin+

Om te gaan spreken (de output) is de input extreem belangrijk. DigLin+ kan juist dat gedeelte van spreken uitstekend organiseren. Wil je weten hoe je DigLin+ kunt inzetten om te spreken in de alfa-les? Lees dan verder.

Gratis DigLin+ proberen?

Gratis DigLin+ proberen? Gratis DigLin+ proberen?

Activeer, probeer en raak overtuigd!

Hier kun je een gratis proeflicentie aanvragen, waarmee je twee weken lang gratis toegang krijgt tot DigLin+. 

Opbouw en didactiek

Opbouw en didactiek Opbouw en didactiek

Vernieuwend en zeer effectief

De opbouw is geleidelijk van klank naar woord en van zin naar tekst. Door ingebouwde patronen in de oefening maakt DigLin+ zonder expliciete instructie de cursist ontvankelijk voor regelmaat in taal en schrift. Uitgangspunt daarbij is de autonomie van de cursist en het gemotiveerd raken een doel te bereiken.

DigLin+ MVT

DigLin+ MVT DigLin+ MVT

DigLin+ is er ook voor de moderne vreemde talen Frans, Duits, Engels en Spaans.

Instructievideo's Instructievideo's

Ben je benieuwd naar DigLin+ of wil je meer weten over een bepaald onderdeel van DigLin+? Bekijk hier de instructievideo's.

Meer informatie? Meer informatie?

Heb je vragen, wil je meer informatie of ben je geïnteresseerd in een presentatie op school over DigLin+? Neem dan contact op met Julia ten Bos: j.tenbos@boom.nl  

Alle uitgaven van DigLin+ op een rij Alle uitgaven van DigLin+ op een rij

DigLin+ is een digitale leeromgeving. Naast verschillende licentievormen zijn er ook diverse papieren uitgaven beschikbaar.

 

 DigLin+

Over de auteurs Over de auteurs

DigLin+ is ontwikkeld door Jan Deutekom in nauwe samenwerking met Ineke van de Craats. Beiden hebben vele jaren ervaring in het vak als docent, zijn expert op het gebied van NT2 en gedreven door didactiek en innovatie.