Terug naar overzicht
Wat is DigLin+?

Wat is DigLin+? Wat is DigLin+?

Achtergrond en opzet van de leerlijn

DigLin+  is een methode taalverwerving van alfa tot A2 voor (laagopgeleide) anderstalige jongeren en volwassenen. De methode is zo opgezet dat de ongeschoolde leerder ermee uit de voeten kan en zich toch op een volwassen, zelfstandige manier het Latijnse schrift aanleert.

 

De meest natuurlijke start voor wie Nederlands leert!

Werken met DigLin+

Werken met DigLin+ Werken met DigLin+

Waarom kiezen voor DigLin+? Wat maakt deze methode anders dan andere methodes? Bekijk hier een korte video waarin auteur Ineke van de Craats uitleg geeft over de opzet van DigLin+. Verder lees je hier de ervaringen van cursisten die al met de leerlijn werken. 

Spreken met DigLin+

Spreken met DigLin+ Spreken met DigLin+

Om te gaan spreken (de output) is de input extreem belangrijk. DigLin+ kan juist dat gedeelte van spreken uitstekend organiseren. Wil je weten hoe je DigLin+ kunt inzetten om te spreken in de alfa-les? Lees dan verder.

Gratis DigLin+ proberen?

Gratis DigLin+ proberen? Gratis DigLin+ proberen?

Activeer, probeer en raak overtuigd!

Hier kunt u een gratis proeflicentie aanvragen, waarmee u twee weken lang gratis toegang krijgt tot DigLin+. 

Opbouw en didactiek

Opbouw en didactiek Opbouw en didactiek

Vernieuwend en zeer effectief

De opbouw is geleidelijk van klank naar woord en van zin naar tekst. Door ingebouwde patronen in de oefening maakt DigLin+ zonder expliciete instructie de cursist ontvankelijk voor regelmaat in taal en schrift. Uitgangspunt daarbij is de autonomie van de cursist en het gemotiveerd raken een doel te bereiken.

DigLin+ MVT

DigLin+ MVT DigLin+ MVT

DigLin+ is er ook voor de moderne vreemde talen Frans, Duits, Engels en Spaans.

Instructievideo's Instructievideo's

Bent u benieuwd naar DigLin+ of wilt u meer weten over een bepaald onderdeel van DigLin+? Bekijk hier de instructievideo's.

Meer informatie? Meer informatie?

Heb je vragen, wil je meer informatie of ben je geïnteresseerd in een presentatie op school over DigLin+? Neem dan contact op met Julia ten Bos: j.tenbos@boom.nl  

Alle uitgaven van DigLin+ op een rij Alle uitgaven van DigLin+ op een rij

DigLin+ is een digitale leeromgeving. Naast verschillende licentievormen zijn er ook diverse papieren uitgaven beschikbaar.

 

 DigLin+

Over de auteurs Over de auteurs

DigLin+ is ontwikkeld door Jan Deutekom in nauwe samenwerking met Ineke van de Craats. Beiden hebben vele jaren ervaring in het vak als docent, zijn expert op het gebied van NT2 en gedreven door didactiek en innovatie.