返回概览页面
WAT IS DIGLIN+?

WAT IS DIGLIN+? WAT IS DIGLIN+?

Achtergrond en opzet van de leerlijn

DigLin+  is een methode taalverwerving van alfa tot A2 voor (laagopgeleide) anderstalige jongeren en volwassenen. De methode is zo opgezet dat de ongeschoolde leerder ermee uit de voeten kan en zich toch op een volwassen, zelfstandige manier het Latijnse schrift aanleert.

 

De meest natuurlijke start voor wie Nederlands leert!

Gratis DigLin+ proberen?

Gratis DigLin+ proberen? Gratis DigLin+ proberen?

Activeer, probeer en raak overtuigd!

Hier kunt u een gratis proeflicentie aanvragen, waarmee u twee weken lang gratis toegang krijgt tot DigLin+, en tevens tot LINK en DISK

Werken met DigLin+

Werken met DigLin+ Werken met DigLin+

Waarom kiezen voor DigLin+? Wat maakt deze methode anders dan andere methodes? Bekijk hier een korte video waarin auteur Ineke van de Craats uitleg geeft over de opzet van DigLin+. Verder lees je hier de ervaringen van cursisten die al met de leerlijn werken. 

Opbouw en didactiek

Opbouw en didactiek Opbouw en didactiek

Vernieuwend en zeer effectief

De opbouw is geleidelijk van klank naar woord en van zin naar tekst. Door ingebouwde patronen in de oefening maakt DigLin+ zonder expliciete instructie de cursist ontvankelijk voor regelmaat in taal en schrift. Uitgangspunt daarbij is de autonomie van de cursist en het gemotiveerd raken een doel te bereiken.

Digitaal werken

Digitaal werken Digitaal werken

Maatwerk en autonomie

DigLin+ is een zeer eenvoudig, intuïtief online programma, dat de mogelijkheid biedt oneindig veel zelfstandig te oefenen met directe automatische feedback op eigen niveau en tempo. Én uitdagend, dat motiveert!

Instructievideo's Instructievideo's

Benieuwd naar DigLin of wilt u meer weten over een bepaald onderdeel van DigLin? U kunt hier de instructievideo's bekijken. 

Alle uitgaven van DigLin+ op een rij Alle uitgaven van DigLin+ op een rij

DigLin+ is een digitale leeromgeving. Naast verschillende licentievormen zijn er ook diverse papieren uitgaven beschikbaar.

 

 DigLin+

Presentatie op school? Presentatie op school?

Wilt u op school een presentatie over DigLin+? Neem dan contact op met Tessa Boff Tonella: t.bofftonella@boomamsterdam.nl

Over de auteurs Over de auteurs

DIGLIN+ is ontwikkeld door Jan Deutekom in nauwe samenwerking met Ineke van de Craats. Beiden hebben vele jaren ervaring in het vak als docent, zijn expert op het gebied van NT2 en gedreven door didactiek en innovatie.