Free shipping within the Netherlands above € 20,-
The most complete NT2 webshop
Worldwide shipping
Due to maintenance, Boom NT2 and NT2school will be temporarily unavailable on Wednesday, April 24th at 9:00 PM. We apologize for any inconvenience.
×
Gratis woordenschattoetsen

Gratis woordenschattoetsen

Wil jij een snelle indicatie van het woordenschatniveau van je cursisten? Onze Woordenschattoetsen zijn voorlopig gratis in te zetten! 

De Woordenschattoets Nederlands is een online curriculumonafhankelijke eentalige toets waarmee de receptieve woordenschatomvang in het Nederlands ingeschat kan worden. Met 70 vragen meet de Woordenschattoets kennis van 7000 woordfamilies. De Woordenschattoets geeft een indicatie van het ERK-niveau, van A1 tot B2-niveau. Voor alfaleerders is er de Woordenschattoets Alfa. 

 

Let op, vanwege een storing wordt het toetsresultaat van de Woordenschattoets Nederlands niet meer verstuurd per mail. De cursisten kunnen na afloop van de toets een foto maken van hun resultaat of hun resultaat laten zien aan de docent.

 

Taaltestcentrum

Wil je ook het niveau van de verschillende vaardigheden (luisteren, spreken, lezen en schrijven) van je cursisten in kaart brengen? Dat kan met de niveautoetsen van het Taaltestcentrum, beschikbaar voor niveau A1, A2 en B1!