Free shipping within the Netherlands above € 20,-
The most complete NT2 webshop
Worldwide shipping

LINK
2 items


Écht anders lesgeven doet u met LINK. Boom NT2 en VU-NT2 verbinden ervaringen en wensen uit de lespraktijk met wetenschappelijke inzichten in deze nieuwe, alles in één NT2-methode. Met LINK zorgt u ervoor dat uw cursisten ruimschoots tot taalproductie komen. De thema’s zijn interessant en de opdrachten zijn praktijkgericht en relevant voor de doelgroep. Grammatica wordt op een natuurlijke manier benaderd, zonder lastige termen. LINK stimuleert de autonomie van cursisten. De structuur van het programma is glashelder, zodat zelfstandig werken eenvoudig wordt. De cursist wordt stapsgewijs begeleid naar de spreek- en schrijfopdrachten. Bij deze onderdelen is de begeleiding en feedback van de docent het meest nodig. U krijgt concrete aanwijzingen voor het begeleiden van deze opdrachten.

 

LINK neemt de docent werk uit handen. De uitgebreide ondersteunende online oefeningen worden namelijk door de computer ‘nagekeken’. Cursisten kunnen bovendien zelf gericht oefenen op de computer met de aparte Uitspraaktrainer en Grammaticatrainer. Differentiëren is eenvoudig met LINK. U past het programma aan op de behoeftes van de cursist, door een selectie uit de ondersteunende oefeningen klaar te zetten. De methode is volledig digitaal en het werkboek kan ook op papier worden besteld.

 

Het is mogelijk om een jaarlicentie inclusief werkboek aan te schaffen:

 

LINK
LINK (16 products)

Écht anders lesgeven doet u met LINK. Boom NT2 en VU-NT2 verbinden ervaringen en wensen uit de lespraktijk met wetenschappelijke inzichten in deze nieuwe, alles in één NT2-methode. Met LINK zorgt u ervoor dat uw cursi...

from
€ 23,50
View products
Special offer
LINK 0 > A2 - jaarlicentie + werkboek (set)
€ 65,00
€ 70,90
Add to cart