Free shipping within the Netherlands above € 20,-
The most complete NT2 webshop
Worldwide shipping

Succes! Taal
4 items


 

Succes! Taal  is een reeks van werkboeken die helpen bij het verbeteren van lezen, schrijven en spreken. De werkboeken behandelen situaties uit het dagelijks leven of werk. Achterin elk boekje staan algemene aanwijzingen voor de begeleider, de antwoorden en tips bij de opdrachten. De boekjes zijn verdeeld over drie doelniveaus: Instroom, 1F en 2F.


In alle boekjes staan opdrachten die passen bij de dagelijkse praktijk van deelnemers. Omdat elke deelnemer eigen schrijfproblemen en een eigen woordenschat heeft, vind je in de werkboeken van Succes! Taal geen oefeningen over spelling, grammatica of woordenschat. Daarvoor is de Basishulp Taal bij Succes! ontwikkeld. 

Filters
Target level
Target audience
Succes! Taal Instroom A1
Succes! Taal Instroom A1 (18 products)

Succes! Taal Instroom is een serie losse werkboeken uit de Succes! Taal-reeks. De boeken gaan over situaties uit het dagelijks leven of werk en zijn de eerste stap richting taalbeheersing. 

from
€ 10,63
View products
Succes! Taal 1F A2
Succes! Taal 1F A2 (30 products)

Succes! Taal 1F A2 is een serie losse werkboeken uit de Succes! Taal-reeks. De boeken gaan over situaties uit het dagelijks leven of werk en helpen de cursist met het verbeteren van de taalbeheersing tot niveau A2.

...
from
€ 10,63
View products
Succes! Taal 2F B1
Succes! Taal 2F B1 (11 products)

Succes! Taal 2F B1 is een serie losse werkboeken uit de Succes! Taal-reeks. De boeken gaan over situaties uit het dagelijks leven of werk en zijn de laatste stap naar een goede taalbeheersing.

from
€ 10,63
View products
Woordkaarten basisset

Woordkaarten zijn speciaal ontwikkeld voor het vergroten van de woordenschat, gericht op spreekvaardigheid. De Woordkaarten zijn geschikt voor NT1- en NT2-deelnemers.

De Woordkaarten bestaan uit 250 kaarten verdeeld ...

REFLANG#Lees meer
from
€ 65,00
Add to cart
View