Alle uitgaven van DigLin+ op een rij

DigLin+ Nederlands is een digitale leeromgeving 0>A2. Met werkboeken van 0>A1, A1>A2 en 'Op weg naar B1' plús een schrijfblok.

Het zwaartepunt van DigLin+  is het onlineprogramma. Het digitale materiaal kan aangevuld worden met los verkrijgbare werkboeken die suggesties bieden voor verdere verwerking. De werkboeken en het online programma DigLin+  zijn complementair aan elkaar. De boeken zijn te gebruiken in de les om de cursisten te laten samenwerken en om te werken aan de technische schrijfvaardigheid.

 

DigLin+ moderne vreemde talen

Naast DigLin+ Nederlands zijn ook de talen Engels, Spaans, Frans en Duits beschikbaar. Kijk voor uitgebreide informatie op de website van Boom Beroepsonderwijs. DigLin+ Engels voor anderstaligen, bijvoorbeeld te gebruiken op de ISK, is tevens te bestellen via NT2.nl. Je kunt deze licentie activeren binnen de leeromgeving NT2 School naast DigLin+ Nederlands.

Met de werkboeken haalt u nog meer uit DigLin+. Zij bevatten vragen bij en suggesties voor verwerking in de klas van de woorden en teksten die de cursisten bij de digitale methode leren. Ook bieden ze evaluatieformulieren, waarmee de cursisten zelf hun eigen voortgang kunnen inzien.

 

Met het DigLin+ schrijfblok kunnen cursisten aan hun schrijfvaardigheid met de hand werken.

 

Bekijk hier een inkijkexemplaar van:

DigLin+ lezen 2, 3, 4 werkboek

DigLin+ ABC en lezen 1 werkboek

Schrijfblok

Voor docenten zijn eruitgebreide handleidingen en instructievideo’s online beschikbaar evenals de Voorschatters, bedoeld om een grove inschatting te maken van de voorkennis van een cursist op het gebied van lezen en schrijven (= typen) in het Nederlands. Op basis daarvan kan de docent beslissen waar in DigLin+  de cursist het beste kan starten.