Free shipping within the Netherlands above € 20,-
The most complete NT2 webshop
Worldwide shipping

Alle reviews voor
De finale - online only

0
2
2
0
0

Review schrijven Naar het product

Goed !

Karla Brouwer | 8 mei 2023
De Finale bevat goede oefeningen en bereidt goed voor op STEX II. De inhoud zou wel wat meer gemoderniseerd kunnen worden.

Jaarlijkse e-toegang verlengen

M.A. Maclaine Pont | 6 september 2022
Het verlengen van de e-toegang tot De Finale: zo gepiept.

Verlenging voor docent onnodig

Ad | 12 februari 2022
De Finale gebruik ik als leidraad voor het coachen van hoogopgeleide, ambitieuze nieuwe inwoners van Nederland. Het is een prettige methode die alle facetten van het Nederlands aan de orde laat komen: spreken, luisteren, lezen en schrijven. Ik begin nu opnieuw aan dit boek voor een nieuwe lichting cursisten. Ik heb opnieuw een online uitgave aan moeten vragen om de beeldfragmenten klassikaal te kunnen laten zien. Het verbaast me dat de geluidsfragmenten wel gedownload en bewaard kunnen worden en de beeldfragmenten niet. Zeker door veel lesuitval door de Coronamaatregelen is het jammer dat de online toegang tot het lesmateriaal in de afgelopen periode niet eenmalig is verlengd.

Fijne methode

Engelina Muller | 6 september 2021
De methode is fijn om te gebruiken voor hoog opgeleide cursisten wat betreft het niveau van de opdrachten en de extra opdrachten in het grammatica-onderdeel. De teksten zijn (te) vaak gedateerd waardoor het boek een beetje ouderwets overkomt. De aanspreking met u versterkt dat. Bovendien mogen de onderwerpen wel wat interessanter voor deze doelgroep.