Free shipping within the Netherlands above € 20,-
The most complete NT2 webshop
Worldwide shipping
回到档案 Werken met DigLin+

Werken met DigLin+

Hoe werkt DigLin+ in de praktijk? Ontdek hoe je aan de slag kunt. 

In de onderstaande video 'Wat is DigLin+?' geeft één van de makers, Ineke van de Craats, uitleg over de achtergrond van DigLin+. 

DigLin+ is heel helder en toegankelijk. De methode spreekt voor zich. In de uitgebreide handleiding vind je alles over de opzet, het gebruik en de wetenschappelijke verantwoording van DigLin+. Aan de hand van diverse korte instructievideo's ontdek je hoe jouw cursisten met de verschillende onderdelen van DigLin+ aan de slag kunnen gaan. Met behulp van de Voorschatters kun je een grove inschatting maken van de voorkennis van een cursist op het gebied van lezen en schrijven in het Nederlands, zodat je kunt beslissen waar in DigLin+ de cursist het best kan starten. Daarnaast is er een website over het werken met DigLin+, gemaakt door auteur Jan Deutekom. 

 

Ben je benieuwd naar de ervaringen en suggesties van andere docenten? Er is een actieve online community van ruim 1300 docenten die via Facebook ervaringen delen. Op het platform wordt heel veel geleerd, óók door het auteursteam. DigLin+ is in constante ontwikkeling en dat komt mede tot stand uit die interactie. Je bent van harte welkom om ook lid te worden van deze online community!

 

Nieuwsgierig geworden? Bestel hier een gratis proeflicentie.