Free shipping within the Netherlands above € 20,-
The most complete NT2 webshop
Worldwide shipping
Volver al informe Alle uitgaven van DigLin+ op een rij

Alle uitgaven van DigLin+ op een rij

Het zwaartepunt van DigLin+ Nederlands is de digitale leeromgeving. Deze digitale leeromgeving kan worden aangevuld met los verkrijgbare werkboeken: ABC en Lezen 1, Lezen 2,3 en 4, Op weg naar B1 en het Schrijfblok. Deze materialen bieden suggesties voor verdere verwerking. In dit artikel vind je meer informatie over deze aanvullende materialen.

DigLin+ ABC en Lezen 1  - Werkboek

Dit werkboek hoort bij de onderdelen ABC en Lezen 1 binnen DigLin+. Het werkboek bevat vragen bij en suggesties voor verwerking in de klas van de woorden en teksten die de cursisten bij de digitale methode leren. Ook biedt het werkboek evaluatieformulieren, waarmee de leerlingen zelf hun eigen voortgang kunnen inzien. 

Bekijk hier het inkijkexemplaar: DigLin+ ABC en lezen 1 werkboek

 

DigLin+ Lezen 2, 3 en 4 - Werkboek 

Dit werkboek hoort bij de onderdelen Lezen 2, 3 en 4 binnen DigLin+. Het werkboek bevat vragen bij en suggesties voor verwerking in de klas van de woorden en teksten die de cursisten nij de digitale methode leren. Ook biedt het werkboek evaluatieformulieren, waarmee de leerlingen zelf hun eigen voortgang kunnen inzien.

Bekijk hier het inkijkexemplaar: DigLin+ lezen 2, 3, 4 werkboek

 

DigLin+ Op weg naar B1 

Dit werkboek hoort bij de onderdelen Op weg naar B1. Het werkboek kan eventueel zonder de digitale methode worden gebruikt, maar mét haal je nog meer uit DigLin+ door inslijping van het geleerde. 

 

DigLin+ Schrijfblok

Voor analfabeten is schrijven met een pen een lastige activiteit. In de digitale methode DigLin+ wordt volop met typen geoefend, maar schrijven met de hand moet op papier. Met behulp van het DigLin+ schrijfblok gaan cursisten aan de slag met hun schrijfvaardigheid. Het schrijfblok sluit volledig aan op de digitale methode, maar is ook los daarvan te gebruiken. 

Bekijk hier het inkijkexemplaar: Schrijfblok

 

DigLin+ voor moderne vreemde talen

Naast DigLin+ Nederlands zijn ook de talen Engels, Spaans, Frans en Duits beschikbaar. Kijk voor uitgebreide informatie op de website van Boom Beroepsonderwijs. DigLin+ Engels voor anderstaligen, bijvoorbeeld te gebruiken op de ISK, is tevens te bestellen via NT2.nl. Je kunt deze licentie activeren binnen de leeromgeving NT2 School naast DigLin+ Nederlands.