Free shipping within the Netherlands above € 20,-
The most complete NT2 webshop
Worldwide shipping
Wegens onderhoud zullen Boom NT2 en NT2school enkele minuten niet beschikbaar zijn op woensdag 24 april om 21.00. Onze excuses voor het ongemak.
×
عودة إلى صفحة نظرة عامة
ALLES OVER ISK

ALLES OVER ISK ALLES OVER ISK

De ISK-leerling én docent staan voor vele uitdagingen. Het team van Boom uitgevers NT2 helpt en ontwikkelt continu lesmateriaal dat niet alleen gericht is op reguliere taalvaardigheden, maar ook op taalondersteuning bij het specifieke jargon van vakken en op deelvaardigheden.

RISK: docentaccount aanvragen en klassen aanmaken

RISK: docentaccount aanvragen en klassen aanmaken RISK: docentaccount aanvragen en klassen aanmaken

Met RISK kunnen leerlingen eindeloos oefenen met alle onderdelen binnen het rekenen: tellen, optellen en aftrekken, tafels en breuken. Wil je weten hoe je een docentaccount aanvraagt voor RISK en hoe je klassen aanmaakt, cursisten toevoegt en resultaten van jouw leerlingen in kunt zien? Bekijk dan nu onze instructievideo's! 

Ga ook aan de slag met DISK

Ga ook aan de slag met DISK Ga ook aan de slag met DISK

DISK is een volledig digitale, communicatieve en taakgerichte methode Nederlands voor anderstalige leerlingen in internationale schakelklassen (ISK). De docent kan het lesmateriaal aan de hand van vier criteria op maat maken: niveau, samenstelling, thema en leerlijn.

Alfabetiseren in de ISK

Alfabetiseren in de ISK Alfabetiseren in de ISK

met spelelement en directe feedback

Met de methodes van Boom NT2 leren analafabeten en anders-gealfabetiseerden stap voor stap het Latijns schrift beheersen. Speciaal ook voor jongeren is er DigLin+, een razend populaire methode door het uitnodigende karakter en groots resultaat.

Rekenen en wiskunde

Rekenen en wiskunde Rekenen en wiskunde

Reken- en wiskundetaal leren

Rekenen of wiskunde kan ontzettend talig zijn, dit kan anderstalige kinderen belemmeren bij het rekenen en begrijpen van de wiskunde. Met RISK of WISK krijgen kinderen de kans op eigen niveau te presteren.

Zaakvakken

Zaakvakken Zaakvakken

woordenschat vergroten

Ontdekkingsreis, landschap, volkeren… Zaakvakken kennen vele specifieke termen. Boom NT2 reikt leerlingen de voor de zaakvakken onmisbare woordenschat aan en bereidt leerlingen zo voor op het reguliere onderwijs.

Lezen op de ISK

Lezen op de ISK Lezen op de ISK

Zijn prentenboeken de oplossing?

Het is geen geheim dat lezen bijdraagt aan de ontwikkeling van de woordenschat, maar ook aan de gehele taalontwikkeling. Maar hoe zorg je ervoor dat je leerlingen gemotiveerd blijven om te lezen? Is voorlezen dan de oplossing? Misschien wel!

Studenten werken samen achter de computer

Afwisselen in de NT2-les? Afwisselen in de NT2-les?

Start een taalproject

Hoe breng jij variatie aan in je NT2-lessen? Het kan het leuk zijn om je lessen af en toe net even anders in te richten. Niet alleen voor je NT2-cursisten, maar ook voor jezelf. Heb je er weleens aan gedacht om te starten met een taalproject?

NIEUW DISK 2022 NIEUW DISK 2022

Met het vernieuwen van DISK wilden we de kans grijpen om het verouderd materiaal in de methode te updaten, het uiterlijk aantrekkelijker te maken en grote feedbackpunten van NT2-docenten te verwerken.

 

De nieuwe DISK 2022 blijft dus de vertrouwde methode zoals je hem al kende, maar beter!  

 

RISK RISK

Met RISK kunnen leerlingen eindeloos oefenen met alle onderdelen binnen het rekenen: tellen, optellen en aftrekken, tafels en breuken. RISK biedt daarnaast talloze rekenspelletjes en sommen met tijd, geld en procenten. 

Lezen en schrijven Lezen en schrijven

Leren lezen en schrijven. Maar waar begin je als je net gealfabetiseerd bent? Ster in lezen en Ster in schrijven helpen de leerling op weg.

 

Stagebegeleiding Stagebegeleiding

Leerlingen begeleiden voor en tijdens hun stage op een nieuwe school? Boom NT2 biedt speciale stageboeken om ISK leerlingen bij te staan in de stap naar vervolgonderwijs.

ISK PORTFOLIO ISK PORTFOLIO

Zelf voortgang bijhouden en taken bewaren? Het ISK-portfolio helpt de leerling.