Free shipping within the Netherlands above € 20,-
The most complete NT2 webshop
Worldwide shipping
Back to overview page
ALLES OVER ISK

ALLES OVER ISK ALLES OVER ISK

De ISK-leerling én docent staan voor vele uitdagingen. Het team van Boom uitgevers NT2 helpt en ontwikkelt continu lesmateriaal dat niet alleen gericht is op reguliere taalvaardigheden, maar ook op taalondersteuning bij het specifieke jargon van vakken en op deelvaardigheden.

Rekenen en wiskunde

Rekenen en wiskunde Rekenen en wiskunde

Reken- en wiskundetaal leren

Rekenen of wiskunde kan ontzettend talig zijn, dit kan anderstalige kinderen belemmeren bij het rekenen en begrijpen van de wiskunde. Met RISK of WISK krijgen kinderen de kans op eigen niveau te presteren.

Lezen op de ISK

Lezen op de ISK Lezen op de ISK

Zijn prentenboeken de oplossing?

Het is geen geheim dat lezen bijdraagt aan de ontwikkeling van de woordenschat, maar ook aan de gehele taalontwikkeling. Maar hoe zorg je ervoor dat je leerlingen gemotiveerd blijven om te lezen? Is voorlezen dan de oplossing? Misschien wel!

Studenten werken samen achter de computer

Afwisselen in de NT2-les? Afwisselen in de NT2-les?

Start een taalproject

Hoe breng jij variatie aan in je NT2-lessen? Het kan het leuk zijn om je lessen af en toe net even anders in te richten. Niet alleen voor je NT2-cursisten, maar ook voor jezelf. Heb je er weleens aan gedacht om te starten met een taalproject?

Lezen en schrijven Lezen en schrijven

Leren lezen en schrijven. Maar waar begin je als je net gealfabetiseerd bent? Ster in lezen en Ster in schrijven helpen de leerling op weg.

 

Stagebegeleiding Stagebegeleiding

Leerlingen begeleiden voor en tijdens hun stage op een nieuwe school? Boom NT2 biedt speciale stageboeken om ISK leerlingen bij te staan in de stap naar vervolgonderwijs.

ISK PORTFOLIO ISK PORTFOLIO

Zelf voortgang bijhouden en taken bewaren? Het ISK-portfolio helpt de leerling.