Terug naar overzicht
ALLES OVER ISK

ALLES OVER ISK ALLES OVER ISK

De ISK-leerling én docent staan voor vele uitdagingen. Het team van Boom uitgevers NT2 helpt en ontwikkelt continu lesmateriaal dat niet alleen gericht is op reguliere taalvaardigheden, maar ook op taalondersteuning bij het specifieke jargon van vakken en op deelvaardigheden.

RISK: docentaccount aanvragen en klassen aanmaken

RISK: docentaccount aanvragen en klassen aanmaken RISK: docentaccount aanvragen en klassen aanmaken

Met RISK kunnen leerlingen eindeloos oefenen met alle onderdelen binnen het rekenen: tellen, optellen en aftrekken, tafels en breuken. Wilt u weten hoe u een docentaccount aanvraagt voor RISK en hoe u klassen aanmaakt, cursisten toevoegt en resultaten van uw leerlingen in kunt zien? Bekijk dan nu onze instructievideo's! 

Ga ook aan de slag met DISK

Ga ook aan de slag met DISK Ga ook aan de slag met DISK

DISK is een volledig digitale, communicatieve en taakgerichte methode Nederlands voor anderstalige leerlingen in internationale schakelklassen (ISK). De docent kan het lesmateriaal aan de hand van vier criteria op maat maken: niveau, samenstelling, thema en leerlijn.

Bestel het hier >>

Alfabetiseren in de ISK

Alfabetiseren in de ISK Alfabetiseren in de ISK

met spelelement en directe feedback

Met de methodes van Boom NT2 leren analafabeten en anders-gealfabetiseerden stap voor stap het Latijns schrift beheersen. Speciaal ook voor jongeren is er DigLin+, een razend populaire methode door het uitnodigende karakter en groots resultaat.

rekenen en wiskunde

rekenen en wiskunde rekenen en wiskunde

reken- en wiskundetaal leren

Rekenen of wiskunde kan ontzettend talig zijn, dit kan anderstalige kinderen belemmeren bij het rekenen en begrijpen van de wiskunde. Met RISK of WISK krijgen kinderen de kans op eigen niveau te presteren.

Zaakvakken

Zaakvakken Zaakvakken

woordenschat vergroten

Ontdekkingsreis, landschap, volkeren… Zaakvakken kennen vele specifieke termen. Boom NT2 reikt leerlingen de voor de zaakvakken onmisbare woordenschat aan en bereidt leerlingen zo voor op het reguliere onderwijs.

Bekijk webinar DISK Bekijk webinar DISK

Met DISK  leren leerlingen op hun eigen niveau samen aan lezen, luisteren, spreken en schrijven met materiaal afgestemd op hun belevingswereld.

 

DISK methode Nederlands ISK

RISK RISK

Met RISK kunnen leerlingen eindeloos oefenen met alle onderdelen binnen het rekenen: tellen, optellen en aftrekken, tafels en breuken. RISK biedt daarnaast talloze rekenspelletjes en sommen met tijd, geld en procenten. 

Lezen en schrijven Lezen en schrijven

Leren lezen en schrijven. Maar waar begin je als je net gealfabetiseerd bent? Ster in lezen en Ster in schrijven helpen de leerling op weg.

 

Stagebegeleiding Stagebegeleiding

Leerlingen begeleiden voor en tijdens hun stage op een nieuwe school? Boom NT2 biedt speciale stageboeken om ISK leerlingen bij te staan in de stap naar vervolgonderwijs.

ISK PORTFOLIO ISK PORTFOLIO

Zelf voortgang bijhouden en taken bewaren? Het ISK-portfolio helpt de leerling.