Free shipping within the Netherlands above € 20,-
The most complete NT2 webshop
Worldwide shipping
Back to the dossier NT2 op maat: alle uitgaven op een rij

NT2 op maat: alle uitgaven op een rij

De leerlijn NT2 op maat  biedt voor midden en hoger opgeleiden een passend voorbereidingstraject op het Staatsexamen NT2, programma I of II en voor de lager opgeleide cursist de optimale voorbereiding op het inburgeringsexamen.

Op weg naar het inburgeringsexamen of Staatsexamen NT2 I

De praktisch geschoolde cursist kan na het afronden van Klim op (0>A1) verder met Wind mee (A1>A2) en Blink uit (A2>B1)

 

Bekijk hier een inkijkexemplaar van:

Op weg naar Staatsexamen NT2 I

De middenopgeleide cursist kan na het afronden van Van start (0>A2) door met In zicht (A2>B1) die de cursist verder brengt tot niveau B1, het niveau van het Staatsexamen NT2 programma I. 

 

Vooruit!  is de examenvoorbereiding voor het Staatsexamen NT2 programma I.

Door veel training met origineel en authentiek oefenmateriaal worden de cursisten voorbereid op het examen. Na het doorlopen van Vooruit!  komen ze op het echte examen niet meer voor verrassingen te staan. 

 

Bekijk hier een inkijkexemplaar van:

 

Op weg naar Staatsexamen NT2 II

De hoogopgeleide cursist kan na het afronden van De opmaat  door met De sprong, die de cursist verder brengt tot niveau B1, het niveau van het Staatsexamen NT2 programma I. Cursisten die het Staatsexamen NT2 programma II willen doen, kunnen aansluitend De finale gebruiken. Daarmee verhogen ze hun niveau tot B2 en krijgen ze ook al wat examentraining.

 

De opmaatDe sprong en De finale zijn gericht op hoger opgeleide cursisten met een goede studievaardigheid. Een hoger opgeleide cursist die wat langzamer door de stof heen wil kan ook kiezen voor het lesmateriaal tot B1 voor de middenopgeleide cursist.

 

Bekijk hier een inkijkexemplaar van:

Examentrainers

Kandidaten kunnen de leerlijn desgewenst ook nog afsluiten met een of meerdere examentrainers die de examenvaardigheden per vaardigheid trainen op B1 en B2 niveau lezen, luisteren, spreken en schrijven. 

Bestel examentrainers B1 en B2