Free shipping within the Netherlands above € 20,-
The most complete NT2 webshop
Worldwide shipping
Wegens onderhoud zullen Boom NT2 en NT2school enkele minuten niet beschikbaar zijn op woensdag 24 april om 21.00. Onze excuses voor het ongemak.
×
Alfaschrift
Alfaschrift
Een cursus schriftbeheersing voor anderstalige analfabeten
€ 25,95
Products
Alfaschrift
Alfaschrift - Slide 2
Alfaschrift - Slide 3
Alfaschrift - Slide 4
Alfaschrift - Slide 5
Alfaschrift - Slide 6
Alfaschrift - Slide 7
Alfaschrift - Slide 8
Alfaschrift - Slide 9
Alfaschrift - Slide 10
Alfaschrift - Slide 11
Alfaschrift - Slide 12

Alfaschrift

Een cursus schriftbeheersing voor anderstalige analfabeten

Mary van den Brandt
Uitgave: boek
Isbn: 9789085067412
Delivery time 1-2 business days
€ 25,95
Description

Alfaschrift is een nieuwe cursus schriftbeheersing die zich richt op het leren schrijven van de letters van het Latijnse schrift. De cursisten leren stap voor stap schrijven aan de hand van een speciaal voor dit doeleinde ontworpen blokschrift. In 20 lessen bestuderen en oefenen ze de vormen en schrijfrichting van alle letters en ontwikkelen zo een lopend handschrift dat gemakkelijk te schrijven en goed leesbaar is. Een goede schriftbeheersing werkt als uitstekende basis voor het verdere alfabetiseringsproces omdat het goed kunnen schrijven van de letters zorgt voor een betere herkenning van die verschillende letters.

Alfaschrift kan worden opgevolgd door Verder met Alfaschrift.

Content

Alfaschrift bevat 20 lessen waarin cursisten de vormen en schrijfrichting van alle letters bestuderen en oefenen, en zo een lopend handschrift ontwikkelen dat gemakkelijk te schrijven en goed leesbaar is. 

Level

Alfa NT2 B/C

Target audience

Alfaschrift is speciaal ontwikkeld voor volwassenen en is geschikt voor verschillende doelgroepen. De methode is ontwikkeld in de praktijk van de Nt2-cursussen en kan dus zeer goed worden ingezet in alfabetiseringslessen voor zowel volledig analfabete immigranten als voor gealfabetiseerde immigranten die een ander schrift beheersen dan het Latijnse.

Authors

Mary van den Brandt

Mary van den Brandt houdt zich bezig met talen, taalonderwijs, alfabetisering en interculturele contacten. Ze verzorgt diverse taalcursussen, ontwikkelt lesmateriaal en heeft een letterfont ontworpen speciaal voor analfabeten.

Product details
Isbn: 9789085067412
Publisher: Boom uitgevers Amsterdam
Dimensions: 24.0 x 16.8 x 0.7 cm
Weight: 194 grams
Pages: 83

Reviews 'Alfaschrift'

No reviews were found for this product

Als docent heeft u toegang tot NT2Docent. Hierbij krijgt u 50% beoordelingskorting op werkboeken, kunt u gratis online lesmateriaal uitproberen, gratis webinars terugkijken en nog veel meer.

Naar NT2 Docent