Free shipping within the Netherlands above € 20,-
The most complete NT2 webshop
Worldwide shipping
Door de coronacrisis is het erg druk bij onze vervoerspartners. De kans is groot dat de bezorging van uw bestelling langer duurt, onze excuses!
Products
Cover Woordenschattoets Nederlands - Alfa
Woordenschattoets Nederlands - Alfa - Slide 2
Woordenschattoets Nederlands - Alfa - Slide 3
Woordenschattoets Nederlands - Alfa - Slide 4
Woordenschattoets Nederlands - Alfa - Slide 5
Woordenschattoets Nederlands - Alfa - Slide 6

Woordenschattoets Nederlands - Alfa

NIEUW! In 60 vragen het woordenschatniveau vaststellen (Alfa)

Nel de Jong, Annebel Prins
Uitgave: laptop Niveau: 0-a1
Isbn: 3009010002414
Direct by e-mail
Description

De Woordenschattoets Nederlands - Alfa is een curriculumonafhankelijke toets waarmee u de receptieve woordenschatomvang van uw alfa-cursisten kunt inschatten. De toets bestaat uit 60 vragen, waarbij de cursist het woord dat hij te horen krijgt moet koppelen aan de juiste afbeelding.

 

De woordenschattoets, ofwel WTN, wordt digitaal in NT2 School afgenomen. Op de eerste pagina vult de cursist zijn gegevens in, waaronder zijn e-mailadres (en eventueel dat van de docent). Na het afronden van de toets krijgt de cursist het resultaat direct te zien. Het resultaat wordt ook naar het e-mailadres van de cursist (en de docent) gestuurd. 

 

Deze toets kan meerdere keren worden afgenomen en is daarom geschikt als instaptoets en als voortgangstoets. 

 

Let op: als u dit product bestelt, ontvangt u per e-mail een code. De code geeft na activatie in NT2 School 120 minuten toegang tot de woordenschattoets. Het afnemen van de toets duurt ongeveer 30-45 minuten. De toets moet binnen deze 120 minuten worden afgerond.  

 

Let op: Dit online product is geschikt voor laptop en pc, de werking op smartphones en tablets kan niet worden gegarandeerd. Deze online dienst werkt binnen de meest gangbare internetbrowsers.

Product details
Isbn: 3009010002414
Publisher: Boom uitgevers Amsterdam