Free shipping within the Netherlands above € 20,-
The most complete NT2 webshop
Worldwide shipping
NT2 Op maat Blink uit online only
Blink uit - online only
From level A2 to B1 in easy steps
€ 34,25
Products
NT2 Op maat Blink uit online only

Blink uit - online only

From level A2 to B1 in easy steps

Sandra Duenk
Uitgave: laptop Niveau: a2-b1
Isbn: 3009010007198
Direct by e-mail
€ 34,25
Description

Blink uit is het laatste deel van een basismethode Nederlands als tweede taal voor volwassenen die in eenvoudige, gestructureerde stappen Nederlands willen leren. De inhoud en manier van leren is het meest geschikt voor mensen die een praktisch beroep (willen) uitoefenen en voor NT2-leerders op mbo-niveau die meer herhaling nodig hebben voor het leren van de taal. De reeks Klim op (0 -A1), Wind mee (A1 – A2) en Blink uit (A2 – B1) is een uitstekende voorbereiding op het inburgeringsexamen op B1.

 

In eenvoudige stappen naar B1

In 16 zorgvuldig opgebouwde thema’s zet de cursist de grote stap naar B1. De oefeningen zijn duidelijk geordend op vaardigheid: luisteren, (begrijpend) lezen, schrijven, (na)spreken en grammatica. De oefeningen zijn eenvoudig en door het steeds aanbieden op een verschillende manier wordt de woordenschat goed ingeslepen. Ook wordt er veel aandacht besteed aan leren leren en bevat Blink uit een uitgebreide examenvoorbereiding. 

 

Zelfstandig oefenen

Op www.nt2school.nl kan de cursist zelfstandig en interactief extra oefenen met de nieuwe woorden, met luisteren en met spreken. Ook vindt hij daar de geluidsfragmenten en de antwoordsleutels. De docent kan op dezelfde site terecht voor de docentenhandleiding en voor methode-afhankelijke toetsen per thema. Met de code in de online only versie krijg je één jaar toegang, daarna kun je verlengen.

Level

A2 - B1

Authors

Sandra Duenk

Product details
Isbn: 3009010007198
Publisher: Boom uitgevers Amsterdam
Docentlicentie aanvragen
Op het docentenplatform NT2 Docent kun je als docent gratis een proef-of docentlicentie van de uitgave aanvragen.
Naar NT2 Docent

Reviews 'Blink uit - online only'

1
0
0
0
0

Blink uit online only besteld

Jina | 28 augustus 2023
Ik heb Blink uit online Only besteld en de toegangscode werd per e-mail naar mij gestuurd. Hierdoor kon ik het direct activeren. Op dezelfde dag werd mijn abonnement verlengd. Het verliep snel.

Als docent heeft u toegang tot NT2Docent. Hierbij krijgt u 50% beoordelingskorting op werkboeken, kunt u gratis online lesmateriaal uitproberen, gratis webinars terugkijken en nog veel meer.

Naar NT2 Docent