Free shipping within the Netherlands above € 20,-
The most complete NT2 webshop
Worldwide shipping
NIEUW: DigLin+ Samen werken in de klas. A, B, C, en lezen 1

NIEUW: DigLin+ Samen werken in de klas. A, B, C, en lezen 1

Werkboek bij de digitale alfabetiseringsmethode

DigLin+ is een digitale alfabetiseringsmethode voor anderstalige jongeren en volwassenen. Vorige week verscheen het apart verkrijgbare werkboek Samen werken in de klas. A, B, C en lezen 1. Haal met dit werkboek nog meer uit DigLin+!

Het werkboek en het online programma DigLin+ zijn complementair aan elkaar. De auteurs van de methode adviseren een gecombineerd gebruik van het online programma - waarmee de cursist zelfstandig kan werken - met het werkboek, dat suggesties biedt voor oefenactiviteiten in de klas.

 

Het werkboek bevat woorden en teksten die in de digitale methode worden aangeboden, aangevuld met vragen en tips voor verdere verwerking in de klas. Ook biedt het boek evaluatieformulieren waarmee cursisten zicht krijgen op hun eigen voortgang. Tot slot zijn er uitneembare oefenkaartjes om te oefenen met woorden.

 

 

DigLin+ Samen werken in de klas. A, B, C en lezen 1

isbn 9789024422722

€ 15,00

 

Inkijkexemplaar | Bestel direct

Over DigLin+

DigLin+ is een digitale alfabetiseringsmethode voor anderstalige jongeren en volwassenen. De methode is zo opgezet dat de ongeschoolde leerder ermee uit de voeten kan en zich toch op een volwassen, zelfstandige manier het Latijnse schrift aanleert. Cursisten ervaren DigLin+ als een prettige én veilige methode om mee te werken, die hen aanzet tot zelf nadenken en zelf beslissen.