Free shipping within the Netherlands above € 20,-
The most complete NT2 webshop
Worldwide shipping
Succes! Taal IN T20: Naar de bibliotheek
Succes! Taal IN T20: Naar de bibliotheek
€ 12,50
Products
Succes! Taal IN T20: Naar de bibliotheek

Succes! Taal IN T20: Naar de bibliotheek

Stichting Lezen en Schrijven
Niveau: a1
Isbn: 9789024459674
Delivery time 1-2 business days
€ 12,50
Description

De bibliotheek is een plek voor iedereen. Je kunt er boeken lezen, in stilte werken of een taal leren. Dit werkboek gaat over wat je kunt doen in de bibliotheek en is onderdeel van de serie Succes! Taal. Succes! Taal helpt bij het verbeteren van lezen, schrijven en spreken. De methode bestaat uit een groot aantal losse boekjes rond situaties uit het dagelijks leven of werk.
Achterin elk boekje staan algemene aanwijzingen voor de begeleider, de antwoorden en tips bij de opdrachten. De boekjes zijn verdeeld over drie niveaus: (op weg naar) Instroom, 1F en 2F.
In alle boekjes staan opdrachten die passen bij de dagelijkse praktijk van deelnemers. Omdat elke deelnemer eigen schrijfproblemen en een eigen woordenschat heeft, vind je in de boekjes van Succes! Taal geen oefeningen over spelling, grammatica of woordenschat. Daarvoor is de Basishulp Taal bij Succes! ontwikkeld. 

Product details
Isbn: 9789024459674
Publisher: Boom NT1
Dimensions: 29.8 x 21.1 x 0.4 cm
Weight: 89 grams

Reviews 'Succes! Taal IN T20: Naar de bibliotheek'

No reviews were found for this product

Als docent heeft u toegang tot NT2Docent. Hierbij krijgt u 50% beoordelingskorting op werkboeken, kunt u gratis online lesmateriaal uitproberen, gratis webinars terugkijken en nog veel meer.

Naar NT2 Docent