Free shipping within the Netherlands above € 20,-
The most complete NT2 webshop
Worldwide shipping
Praat je mee?
Praat je mee?
Spreekmethode voor ANT2 en NT2
€ 79,00
Products
Praat je mee?

Praat je mee?

Spreekmethode voor ANT2 en NT2

Uitgave: boek Niveau: 0-a1
Isbn: 9789490807351
Delivery time 1-2 business days
€ 79,00
Description

Dit is het werkboek van Praat je Mee?. De docentenmap moet u apart aanschaffen. Er is ook een kaartenbox los verkrijgbaar met lesmaterialen voor Praat je Mee?.

 

TaalCompleet Praat je Mee? is een spreekmethode van niveau 0 tot A1 voor ANT2 en NT2. Het is een activerende methode waarmee je Nederlands leert spreken en begrijpen, of je wel of niet goed kunt lezen. Er wordt namelijk geen gebruik gemaakt van het schrift. Met Praat je mee? leer je de belangrijkste woorden en zinnen die je nodig hebt om Nederlands te kunnen praten met mensen in je directe omgeving. Bij dit werkboek hoort een uigebreide docentenhandleiding.

 

De docent laat aan het begin van een nieuwe paragraaf een video zien. Hierin hoor en zie je hoe mensen in Nederland met elkaar omgaan en wat ze tegen elkaar zeggen. De woorden en zinnen uit de video oefen je daarna in de klas met de docent. Tot slot leer je de taal buiten de les te gebruiken door het doen van praktijkopdrachten. In dit werkboek staan de foto's van de woorden en zinnen die je in de klas leert. Ook staan er opdrachten in die je samen met de docent of een andere cursist doet. In de kaft van dit boek staat een code, waarmee je kunt inloggen in de e-learning. Daar kun je zelf nog een keer naar de video's kijken, de taalbeats en liedjes beluisteren en oefenen met de woorden en zinnen.

 

"De methode is echt op mijn lijf geschreven. Veel humor, toneel, afwisseling en actie! Wat ik sterk vind aan de methode is dat er veel lessuggesties worden aangeboden voor de docent. De cursisten worden enthousiast en gemotiveerd om te spreken. Ze krijgen het gevoel: ik kan het!" - Collin van Gerven, NT2-docent TaalCompleet.

Content

Praat je mee? biedt:

  • ruim 150 video's met onderwerpen die dicht bij de leefwereld van de cursist staan;
  • de basiswoordenschat van het Nederlands en heel veel handige zinnen;
  • een uitgebreide lesopbouw per paragraaf met leuke, activerende en praktijkgerichte lesideeën leerdoelen die op drie niveaus zijn uitgewerkt, wat veel mogelijkheden biedt om te differentiëren;
  • een kaartenbox met 1250 beeld- en opdrachtkaarten;
  • taalbeats en liedjes om de taal makkelijk en swingend in te slijpen;
  • heel veel online oefeningen met de leerwoorden en -zinnen.
Level

De serie TaalCompleet bestaat uit: Praat je Mee?, A1, A2, KNM, ONA, B1

Target audience

Analfabete anderstaligen en gealfabetiseerde cursisten die extra willen oefenen met spreken, luisteren en woordenschat naast een algemene taalverwervingsmethode.

Authors

Auteurs: Marieta Plattèl Wieke Meester

Co-auteurs: Rosanne Vermaat Wieke Meester Bouke Procee Leanne Versluis Sanne van Geloven Janneke Blom Karin Hartgers Anja Verbruggen

Uitgever: Kleurrijker

Product details
Isbn: 9789490807351
Publisher: KleurRijker bv
Dimensions: 29.6 x 21.1 x 2.2 cm
Weight: 988 grams
Pages: 370

Reviews 'Praat je mee?'

No reviews were found for this product

Als docent heeft u toegang tot NT2Docent. Hierbij krijgt u 50% beoordelingskorting op werkboeken, kunt u gratis online lesmateriaal uitproberen, gratis webinars terugkijken en nog veel meer.

Naar NT2 Docent