Products
Cover LINK A2 > B1 - werkboek

LINK A2 > B1 - werkboek

Laag- en middenopgeleiden van A2 naar B1

VU NT2
Uitgave: boek Niveau: a2-b1
Isbn: 9789024418749
Available July 2019
Description

Dit papieren werkboek maakt het mogelijk de innovatieve methode LINK ook in een computerloze les te gebruiken. Het werkboek bevat alle 20 thema's uit LINK A2 > B1 met taken en heeft dezelfde, herkenbare, rijk geïllustreerde vormgeving. 

 

Het werkboek is geen aanvulling op, maar een ondersteuning van het digitale platform: het biedt de docent de keuzemogelijkheid tot een les zonder computer of blended learning, waarbij computer en boek worden gecombineerd.

 

Let op: het werkboek dient NIET als alternatief voor de online cursus. Een licentie voor de online cursus zit NIET bij dit werkboek inbegrepen, maar kunt u apart bestellen.

 

Over LINK

Écht anders lesgeven doet u met LINK. Deze innovatieve methode biedt alles wat u nodig hebt voor doelgericht NT2-onderwijs in één digitaal programma. Het platform is ontworpen op basis van recente wetenschappelijke inzichten én wensen uit de lespraktijk. LINK voorziet precies in de actuele behoeften van de NT2-docent en -cursist, en sluit perfect aan op het nieuwe inburgeringsstelsel.

Level

A2 > B1

Target audience

Laag- en middenopgeleide volwassen anderstaligen met instapniveau A2.

Product details
Isbn: 9789024418749
Publisher: Boom
Weight: 400 grams
Pages: 296
Edition: 1