Free shipping within the Netherlands above € 20,-
The most complete NT2 webshop
Worldwide shipping
Products
Cover Schrijf vaardig 1

Schrijf vaardig 1

methode met grammaticale opbouw voor anderstaligen

Marilene Gathier
Uitgave: boekUitgave: website Niveau: a2-b1
Isbn: 9789046902738
Delivery time 1-2 business days
Description

Schrijf Vaardig bestaat uit drie delen. Dit eerste deel is geschikt voor cursisten die naar Staatsexamen programma I of niveau B1 toewerken. In dit deel worden grammaticale onderwerpen behandeld, zoals woordvolgorde, ontkenningen, werkwoordstijden, verwijswoorden en verbindingswoorden. Elk hoofdstuk bevat kaders waarin de grammatica beknopt wordt besproken. Deze kaders worden afgewisseld met oefeningen, die van gesloten naar open gaan. Aan het eind van elk hoofdstuk staat een aantal open schrijfopdrachten, waarin de cursist kan toepassen wat hij geleerd heeft. Naast deel 1 kan de cursist deel 2 gebruiken om te oefenen met de aspecten van schrijfvaardigheid die niet onder grammatica vallen, bijvoorbeeld adequaatheid en spelling. Deel 3 is geschikt voor cursisten die hun schrijfvaardigheid willen uitbreiden en verfijnen. Hierin wordt de grammatica uit deel 1 herhaald en uitgebreid en wordt aandacht besteed aan onderwerpen die naar Meijerink 3F toewerken. Op de website wordt een groot aantal oefeningen uit het boek aangeboden in interactieve vorm. Tevens zijn de antwoorden van de oefeningen beschikbaar. Daarnaast zijn er extra oefeningen en een toets over grammaticale termen te vinden. Voor docenten is er een docentenhandleiding beschikbaar. 

Level

Dit eerste deel van schrijf vaardig is geschikt voor cursisten die naar Staatsexamen programma I of niveau B1 toewerken.

Target audience

Schrijf Vaardig is gericht op midden- en hoger opgeleide anderstaligen met een afgeronde middelbareschool- of beroepsopleiding. De methode is ook geschikt voor volwassen mbo-studenten (bbl) op niveau 3 of 4 met een anderstalige achtergrond.

Authors

Marilene Gathier

Product details
Isbn: 9789046902738
Publisher: Coutinho
Dimensions: 24.0 x 17.1 x 1.3 cm
Weight: 359 grams