Free shipping within the Netherlands above € 20,-
The most complete NT2 webshop
Worldwide shipping
De finale
De finale
Voorbereiding op het staatsexamen NT2 II
€ 49,95
Products
De finale
De finale - Slide 2
De finale - Slide 3
De finale - Slide 4
De finale - Slide 5
De finale - Slide 6
De finale - Slide 7
De finale - Slide 8
De finale - Slide 9
De finale - Slide 10
De finale - Slide 11
De finale - Slide 12
De finale - Slide 13
De finale - Slide 14
De finale - Slide 15

De finale

Voorbereiding op het staatsexamen NT2 II

Maud Beersmans, Wim Tersteeg
Uitgave: boekUitgave: website Niveau: b1-b2
Isbn: 9789461055712
Delivery time 1-2 business days
€ 49,95
Description

De finale is al sinds 2007 dé methode om je voor te bereiden op het Staatsexamen programma II. In het najaar van 2013 verscheen de herziene editie. Er zijn meer middellange schrijfopdrachten en examentips en strategieën opgenomen. Verouderde teksten zijn vervangen en de bijbehorende site wordt vernieuwd. Verder bestaat De finale natuurlijk uit het vertrouwde materiaal: veel oefeningen, praktijkvoorbeelden, examenopdrachten en duidelijke uitleg van lastige grammaticale kwesties.

 

Let op: Online producten zijn niet langer compatibel met Internet Explorer 10. Bovendien werkt het programma niet op tablets en smartphones. Met dit product heb je 1 jaar toegang tot de online dienst met het lesmateriaal.

Content

Werkboek inclusief toegang tot de ondersteunende website in NT2 SCHOOL met het lesondersteunende multimediale materiaal.

Level

Deze methode is vooral geschikt voor theoretisch geschoolde gevorderden.

Target audience

Theoretisch geschoolde gevorderden die zich willen voorbereiden op het Staatsexamen NT2 ll.

Authors

Maud Beersmans is docent NT2 bij Babel.

 

Na haar studie Sociolinguïstiek heeft ze de Post-HBO opleiding Educatief Werker gedaan en kon ze meteen aan de slag in de basiseducatie. Na vijf jaar maakte ze de overstap naar het NT2-onderwijs aan hoger opgeleide anderstaligen. Bij het James Boswell Instituut van de universiteit Utrecht heeft ze groepscursussen op alle niveaus en maatwerktrainingen verzorgd. Sinds september 2012 heeft Babel de activiteiten op het gebied van taalonderwijs van het James Boswell Instituut overgenomen en is Maud werkzaam voor Babel.

 

Naast het lesgeven begeleidt ze stagiaires, is ze assessor voor de AKV-toets van het medisch assessment, verzorgt ze intakes en geeft ze workshops op het gebied van woordenschatonderwijs, activerend leren en peer feedback.

 

Samen met haar collega Wim Tersteeg ontwikkelde Maud de populaire serie NT2 op maat, voor cursisten die zich voorbereiden op het Staatsexamen NT2.

Wim Tersteeg is NT2-docent bij Babel aan de Universiteit Utrecht. Samen met Maud Beersmans ontwikkelde hij de populaire serie NT2 op maat, voor cursisten die zich voorbereiden op de Staatsexamens NT2. 

Product details
Isbn: 9789461055712
Publisher: Boom uitgevers Amsterdam
Dimensions: 29.8 x 21.2 x 2.1 cm
Weight: 928 grams
Docentexemplaar aanvragen
Op het docentenplatform NT2 Docent kun je als docent gratis of tegen een gereduceerd tarief een docentexemplaar van deze uitgave aanvragen.
Naar NT2 Docent

Reviews 'De finale'

No reviews were found for this product

Als docent heeft u toegang tot NT2Docent. Hierbij krijgt u 50% beoordelingskorting op werkboeken, kunt u gratis online lesmateriaal uitproberen, gratis webinars terugkijken en nog veel meer.

Naar NT2 Docent