Free shipping within the Netherlands above € 20,-
The most complete NT2 webshop
Worldwide shipping
返回概览页面

Meer informatie

Over scholing, meelopen en implementatie

Stapt uw taalschool binnenkort over op de Delftse methode? Of overweeg je met deze methode te gaan werken? Hier lees je waar je terecht kunt voor scholing, implementatie en meer informatie over de leerlijn.

De Delftse methode door docenten

Meer weten over hoe de Delftse methode in de praktijk werkt? Download hier de pdf van het boek De Delftse methode voor docenten (2012, niet meer leverbaar), geschreven door Alied Blom. Hierin vind je uitleg over didactiek en het gebruik van de Delftse methode. Het boek beantwoordt veelgestelde vragen en bevat lesuitwerkingen van de eerste tien lessen van Nederlands voor buitenlanders (de vierde editie). Let op: sommige praktische informatie in dit boek (met name urls en verwijzingen) is verouderd. Houd daar rekening mee.

 

Meelopen in Delft

De beste manier om overtuigd te raken van de effectiviteit van de Delftse methode, is het bijwonen van een les. Twee keer per jaar organiseert Boom NT2 de Docentenmiddag Delftse methode op de TU Delft. Je kijkt mee tijdens een les voor beginners, praat met de cursisten en krijgt uitgebreide uitleg over de didactiek en opzet van cursussen van Astrid van Laar, docent en co-auteur van Nederlands voor buitenlanders.

 

Liever afzonderlijk een kijkje nemen bij een les? Dat kan ook. Neem hiervoor contact op met Astrid van Laar, om een afspraak te maken: a.g.j.vanlaar@tudelft.nl

Presentatie

Voor meer informatie over (de implementatie van) de Delftse methode kun je altijd contact opnemen met Julia ten Bos: j.tenbos@boom.nl