Free shipping within the Netherlands above € 20,-
The most complete NT2 webshop
Worldwide shipping
Lezen op B2
Lezen op B2
Examentraining leesvaardigheid voor het Staatsexamen II
€ 31,95
Products
Lezen op B2
Lezen op B2 - Slide 4
Lezen op B2 - Slide 5
Lezen op B2 - Slide 6
Lezen op B2 - Slide 7
Lezen op B2 - Slide 8
Lezen op B2 - Slide 9
Lezen op B2 - Slide 10
Lezen op B2 - Slide 11
Lezen op B2 - Slide 12
Lezen op B2 - Slide 13
Lezen op B2 - Slide 14
Lezen op B2 - Slide 15

Lezen op B2

Examentraining leesvaardigheid voor het Staatsexamen II

Freek Bakker, Francien Schoordijk
Uitgave: boekUitgave: website Niveau: b2
Isbn: 9789461051998
Delivery time 1-2 business days
€ 31,95
Description

Lezen op B2 bereidt de kandidaat voor op het onderdeel Lezen van het Staatsexamen NT2 II zodat hij of zij vol vertrouwen het examen tegemoet gaat. Wat voor soort fragmenten wordt aangeboden? Welke vragen worden gesteld? Welke strategieën zijn vereist?

 

Het niveau van deze examentrainer is Staatsexamenniveau, B2. Het boek bevat hoofdstukken over globaal, intensief en selectief lezen, tips over de manier waarop de woordenschat kan worden vergroot en leesstrategieën. Na het doorwerken van dit boek kan een kandidaat met een gerust hart naar het examen!

 

Reeks Staatsexamentraining

Lezen op B2 is onderdeel van de reeks Staatsexamentrainers van Boom NT2. Per examenvaardigheid (lezen, schrijven, spreken, luisteren) zijn er examentrainers op niveaus B1 en B2.

 

Let op: Online producten zijn niet langer compatibel met Internet Explorer 10. Bovendien werkt het programma niet op tablets en smartphones. Met dit product heb je 1 jaar toegang tot de online dienst met het lesmateriaal.

Content

Deze leestraining bevat leesoefeningen op examenniveau en biedt een volledig oefenexamen aan. Daarnaast wordt er dieper ingegaan op de verschillende manieren van lezen en de soorten vragen in het Staatsexamen Lezen II. Ook is er aandacht voor leesstrategieën die helpen bij het begrijpen van langere teksten. De kandidaat leert kortom waar hij tijdens het examen goed op moet letten. Zo komt hij op het examen niet meer voor verrassingen te staan.

 

In dit boek vind je een code, waarmee je toegang krijgt tot de bijbehorende website, waar je het extra materiaal kunt vinden.

 

Het online product is geschikt voor laptop en pc, maar werkt niet op smartphones en tablets. Deze online dienst werkt binnen de meest gangbare internetbrowsers. 

 

Met dit product heb je 1 jaar toegang tot de online dienst met het lesmateriaal.

Level

B2

Target audience

Lezen op B2 is bedoeld voor staatsexamenkandidaten die zich extra willen voorbereiden op het onderdeel Lezen van het Staatsexamen II of die al eens gezakt zijn voor dit onderdeel. Lezen op B2 is goed te gebruiken naast De finale en andere methodes die voorbereiden op Staatsexamen II.

 

Het werkboek is ook geschikt voor cursisten die hun leesvaardigheid op dit niveau willen verbeteren.

 

Authors
Francien Schoordijk
Product details
Isbn: 9789461051998
Publisher: Boom uitgevers Amsterdam
Dimensions: 24.1 x 17.1 x 0.9 cm
Weight: 224 grams
Pages: 96
Docentexemplaar aanvragen
Op het docentenplatform NT2 Docent kun je als docent gratis of tegen een gereduceerd tarief een docentexemplaar van deze uitgave aanvragen.
Naar NT2 Docent

Reviews 'Lezen op B2'

No reviews were found for this product

Als docent heeft u toegang tot NT2Docent. Hierbij krijgt u 50% beoordelingskorting op werkboeken, kunt u gratis online lesmateriaal uitproberen, gratis webinars terugkijken en nog veel meer.

Naar NT2 Docent