Free shipping within the Netherlands above € 20,-
The most complete NT2 webshop
Worldwide shipping
In zicht
In zicht
Middengeschoolden naar NT2-niveau B1
€ 49,95
Products
In zicht
In zicht - Slide 2
In zicht - Slide 3
In zicht - Slide 4
In zicht - Slide 5
In zicht - Slide 6
In zicht - Slide 7
In zicht - Slide 8
In zicht - Slide 9
In zicht - Slide 10
In zicht - Slide 11
In zicht - Slide 12
In zicht - Slide 13
In zicht - Slide 14
In zicht - Slide 15

In zicht

Middengeschoolden naar NT2-niveau B1

Wim Tersteeg, Sandra Duenk
Uitgave: boekUitgave: website Niveau: a2-b1
Isbn: 9789058756152
Delivery time 1-2 business days
€ 49,95
Description

In zicht is een toegankelijke NT2-methode die je van niveau A2 naar B1 helpt. De methode behandelt onderwerpen die aansluiten bij het dagelijks leven zoals: vrije tijd, geldzaken, werk en relaties. Bij elk thema vind je praktische informatie over het leven in Nederland. Bij het thema Werk krijg je bijvoorbeeld tips voor sollicitatiegesprekken. En bij het thema In contact lees je over stage lopen en diplomawaardering.

 

De taalhandelingen die in het boek aangeboden worden, sluiten nauw aan bij de spreek- en schrijfoefeningen van het staatsexamen NT2 programma I. Je oefent bijvoorbeeld met vragen stellen, adviseren, instructies geven, mening uiten en voorkeur geven.

 

In zicht is het vervolg op Van start. Na afronding van In zicht kan de methode Vooruit gebruikt worden ter voorbereiding op het staatsexamen NT2 programma I.

 

Online leeromgeving

Op www.nt2school.nl is het volgende te vinden:

  • website met digitale oefeningen
  • de geluidsfragmenten
  • de transcripten
  • de antwoordsleutels van de oefeningen
  • materiaal voor de docenten
  • Woordenlijsten in 8 hulptalen: Arabisch, Engels, Frans, Perzisch (Farsi), Pools, Spaans, Tigrinya en Turks

 

Met In zicht kun je op een gestructureerde manier stap voor stap aan aan de ontwikkeling van je Nederlands werken. Bij elk onderdeel wordt gewerkt vanuit de uitleg en gestuurde oefeningen naar meer vrije oefeningen. Op deze manier worden woordenschat, taalhandelingen en grammaticale structuren op verschillende manieren aangeboden en geoefend.

 

Let op: Online producten zijn niet langer compatibel met Internet Explorer 10. Bovendien werkt het programma niet op tablets en smartphones. Met dit product heb je 1 jaar toegang tot de online dienst met het lesmateriaal.

Content

In zicht bevat acht thema's. In het boek is er ruim aandacht voor woordenschat en grammatica. De oefeningen zijn nadrukkelijk verbonden aan een vaardigheid. Al het additionele materiaal zoals filmpjes, woordenlijsten en geluidsbestanden staan op www.nt2school.nl die met behulp van het boek toegankelijk is. 

Level

Na het doorwerken van de methode heeft iemand B1-niveau en kan hij of zij zich zelfstandig redden in het Nederlands. Vervolgmogelijkheden zijn Vooruit! of De finale, ter voorbereiding op een van de twee staatsexamens.

Target audience
  • Middengeschoolde anderstaligen binnen en buiten Nederland
  • Anderstaligen die een opleiding (willen) volgen of een beroep (willen) uitoefenen op mbo-niveau
  • Theoretisch geschoolden die in een wat lager tempo willen leren
Authors

Wim Tersteeg en Sandra Duenk zijn beide NT2-docent bij Babel aan de Universiteit Utrecht. Samen met Maud Beersmans ontwikkelde Wim Tersteeg de populaire serie NT2 op maat, speciaal voor cursisten die zich voorbereiden op de Staatsexamens NT2. 

Product details
Isbn: 9789058756152
Publisher: Boom uitgevers Amsterdam
Dimensions: 29.7 x 21.2 x 2.5 cm
Weight: 1054 grams
Pages: 332
Edition: 1
Docentexemplaar aanvragen
Op het docentenplatform NT2 Docent kun je als docent gratis of tegen een gereduceerd tarief een docentexemplaar van deze uitgave aanvragen.
Naar NT2 Docent

Reviews 'In zicht'

No reviews were found for this product

Als docent heeft u toegang tot NT2Docent. Hierbij krijgt u 50% beoordelingskorting op werkboeken, kunt u gratis online lesmateriaal uitproberen, gratis webinars terugkijken en nog veel meer.

Naar NT2 Docent