Gratis bezorgd binnen NL vanaf € 20,-
Meest complete NT2-assortiment
Wereldwijde verzending
De Boom NT2-catalogus 2018 is uit!

De Boom NT2-catalogus 2018 is uit!

Maak kans op fantastische prijzen

Een nieuw jaar betekent ook een nieuwe NT2-catalogus. Benieuwd wat we dit jaar allemaal voor u in petto hebben?

Het aanbod van Boom NT2 is breed en gevarieerd en is gevat in een aantal leerlijnen, waarmee we iedereen een passend en doelgericht traject kunnen bieden. Ook het komende jaar hebben we weer prachtige, nieuwe uitgaven voor u:

 

  • LINK: het nieuwe intuïtieve NT2-platform. We starten met een methode voor de laag- en middenopgeleiden en gaan dan door voor de hogeropgeleiden. Uiteindelijk wordt dit een adaptief platform waarin iedere cursist zijn eigen leerpad kan volgen. Stap alvast in en groei met ons mee!

  • DigLin + Nederlands: deze titel kent een grote schare fans. Bent u dat ook al? Behalve analfabeten en andersalfabeten hebben ook veel laagopgeleiden baat bij dit rijke oefenplatform. Dit jaar verschijnen twee folio DigLin-uitgaven.

  • Wisk en Ster in lezen: twee gloednieuwe uitgaven voor de ISK-leerlingen. Deze leerlingen verdienen een volwaardig curriculum met speciaal voor deze groep ontwikkeld materiaal.

  • Het nieuwe groene boek: dit jaar verschijnt alweer de vijfde editie van de doeltreffende, eigenzinnige Delftse methode Nederlands voor buitenlanders. We zijn heel trots dat het fundament van het NT2-fonds nog steeds volop wordt ingezet.

  • MyMethods: een online database met ruim 500 werkvormen voor docenten, coaches, trainers enz. Met een handige filterfunctie zodat u gemakkelijk een passende werkvorm vindt om uw lessen te verlevendigen. Maak er nog een paar maanden gratis gebruik van!

  • En verder: beeld- en leerwoordenboek Woord en beeld, Dichter bij de taal voor poëzie en liedjes in de les, een nieuwe spreekmethode Geregeld spreken en een nieuw grammaticaboek Dutch Grammar Support.

Bekijk de catalogus online

Benieuwd? Bekijk hier de catalogus online!

Met een heuse ‘kras-en-win-actie’

Maak kans op fantastische prijzen!

Let op: dit jaar bevat de catalogus een heuse ‘kras-en-win-actie’! Deze actie niet missen? Stuur dan een mail naar onze NT2-klantenservice met uw adresgegevens en vraag een papieren exemplaar aan.

Docentenservice

Meer informatie over onze docentenservice >