Gratis bezorgd binnen NL vanaf € 20,-
Meest complete NT2-assortiment
Wereldwijde verzending
LINK

LINK

De schakel tussen docent, cursist en cursus

Écht anders lesgeven doet u met LINK. Met dit vernieuwende, digitale NT2-platform verbinden Boom NT2 en VU-NT2 ervaringen en wensen uit de lespraktijk met actuele wetenschappelijke inzichten. Op niveau 0 > A2 én  A2 > B1. Zo biedt LINK laag- en middenopgeleide inburgeraars een directe route naar het inburgeringsexamen.  

LINK is actueel in vorm, maar ook in opzet en structuur: de methode is gericht op vlot taalgebruik en gangbare uitdrukkingen en woorden. LINK kenmerkt zich bovendien door toegankelijkheid, gebruiksvriendelijkheid en een intuïtieve navigatie. De thema's, bronnen en oefeningen zijn dankzij de authentieke vormgeving voor cursisten heel herkenbaar: gemeenteformulieren invullen, je weg vinden in het OV en een pakketje retour sturen. LINK is daarmee een kennismaking met zowel de Nederlandse taal als de Nederlandse samenleving. Met woord-, tekst- en instructievertalingen in 16 talen, waaronder Tigrinya, Somalisch en Dari.

 

Naast de taalmethode, het extra les-, en oefenmateriaal en de hulpmiddelen voor de cursist bevat LINK veel onderdelen die u helpen bij het begeleiden van uw cursisten en het samenstellen van een doelgericht leerproces: helder klassenmanagement, een eenvoudig berichtensysteem voor vragen, huiswerk en toetsen en een duidelijk overzicht met de voortgang en de resultaten van uw cursisten. 

 

Maak vrijblijvend kennis met LINK en vraag een gratis proefaccount aan door een mail te sturen naar:  nt2@bua.nl, bekijk hieronder het gratis webinar of bestel.

 

Wilt u op school een presentatie over LINK? Neem dan contact op met Tessa Boff Tonella: t.bofftonella@bua.nl

Webinar LINk terugkijken

Banner LINK Quotes
Banner LINK quotes cursist

LINK is alles-in-één

 

link compleet

 

LINK is een totaalmethode, communicatief en taakgericht: naast een volledige taalcursus bevat het programma toetsen, vertalingen, een grammaticatool, de Uitspraaktrainer, het Van Dale-woordenboek, een intern berichtensysteem en extra lesideeën voor de docent. Verder voorziet het programma in duidelijke mogelijkheden om te arrangeren en het klassenmanagement bij te houden.

 

LINK is interactie

 

linksamenwerking

 

De docent kan via LINK ook buiten de les eenvoudig, direct en laagdrempelig communiceren met zijn cursisten. Het programma maakt het makkelijk om elkaar vragen te stellen over de les, feedback te geven, huiswerk op te geven, te beoordelen en om toetsen klaar te zetten. 

 

LINK is maatwerk

 

linkopmaat

 

Beginnende, laag- en middenopgeleide cursisten kunnen aan de slag met niveau 0 naar A2 en van A2 naar B1. De docent kan thema’s arrangeren, een later instroommoment is mogelijk en de cursist kan wanneer dat nodig is bepaalde vaardigheden extra oefenen of juist overslaan. Zo kan nog gemakkelijker op niveau worden gedifferentieerd.

 

LINK is inzicht

 

linkinzicht

 

De docent ziet in één overzicht voortgang en resultaten van alle cursisten in een klas. Desgewenst kan de docent een nauwkeurigere analyse maken. Ook de cursist kan eenvoudig zien waar hij is, hoe hij het doet en wat hij nog moet doen. 

Auteursteam LINK

LINK wordt ontwikkeld door VU-NT2. U kent deze auteurs onder andere van DISK, IJsbrekerPlus en CodePlus. VU-NT2 staat borg voor hoogwaardige kennis van de doelgroep, ruime expertise op het gebied van didactiek en deskundigheid op het gebied van methodeontwikkeling. VU-NT2 vertaalt actuele wetenschappelijke inzichten in het tweedetaalonderwijs naar vernieuwend, taakgericht lesmateriaal.

 

Doorontwikkeling

Boom en VU-NT2 bundelen hun jarenlange ervaring en leggen samen met dit eerste LINK-traject de basis voor een volledig NT2-leerplatform, waarin laag- en hoogopgeleide anderstaligen toegeleid worden naar hun gewenste uitstroomniveau.

 

 LINK

 

Niveau 0 > A2 en niveau A2 > B1 voor laag- en middenopgeleiden zijn nu beschikbaar. Bestel direct >

LINK bevat veel extra's

Naast een volledige taalmethode en toetsen, bevat LINK:

 

  • woord- en tekstvertalingen in maar liefst 16 talen (waaronder Tigrinya, Somalisch en Dari)
  • het Van Dale-pocketwoordenboek
  • een nieuwe grammaticatool met talloze oefeningen
  • de Uitspraaktrainer
  • een leerlingvolgsysteem
  • eenvoudige cursist-docentcommunicatie
  • extra lesideeën en praktische instructies voor docenten

 

Los verkrijgbaar is een LINK-werkboek en een LINK-woordleerapp