Terug naar overzicht

MyMethods

Haal het maximale uit uw NT2-les

Als docent is het soms lastig te variëren in uw lessen, zeker als ook de tijd het niet toelaat om nieuwe en creatieve werkvormen voor de les te bedenken. MyMethods biedt u hiervoor een oplossing: een digitaal platform met maar liefst 574 inspirerende werkvormen.

Het kiezen van de juiste werkvorm is essentieel voor het bereiken van je doel. Neem bijvoorbeeld de vaardigheid spreken. Het kan soms lastig zijn om cursisten aan de praat te krijgen. Door middel van de uitgebreide zoekfunctie in deze digitale tool, vindt u eenvoudig de juiste werkvorm die precies past bij uw doel van die les.

Ook gratis gebruikmaken van MyMethods?

Deze zomer zal MyMethods worden opgenomen in NT2 Academie. Als NT2-docent kunt u de deze tool dan gratis uitproberen. Wilt u bericht krijgen wanneer u MyMethods gratis kunt gebruiken? Meld u dan nu aan en wij brengen u direct op de hoogte als MyMethods online staat.

MyMethods helpt u naar effectievere bijeenkomsten

MyMethods geeft toegang tot een enorme, groeiende verzameling van de mooiste werkvormen. De wijze waarop men bijeenkomsten inricht bepaalt het gedrag dat de deelnemers laten zien. Dit biedt kansen! Door het gebruik van de juiste werkvorm kunt u het gedrag en de instelling van de deelnemers op zo’n manier beïnvloeden dat de bijeenkomst effectiever, efficiënter en doelgerichter is. MyMethods is een hulpmiddel voor het inrichten van een bijeenkomst en het vinden van de juiste werkvormen.

Contact
Staat uw antwoord er niet tussen?
Ons klantenserviceteam helpt u graag verder.
U kunt ons ook mailen via: