Terug naar overzicht

MyMethods

Gratis toegankelijk voor docenten NT2

Als docent is het soms lastig te variëren in uw lessen, zeker als ook de tijd het niet toelaat om nieuwe en creatieve werkvormen voor de les te bedenken. MyMethods biedt u hiervoor een oplossing: een digitaal platform met maar liefst 574 inspirerende werkvormen. Ga meteen aan de slag! 

Ook gratis gebruikmaken van MyMethods?

MyMethods is opgenomen in NT2 Academie. Als docent NT2 kunt u deze tool tijdelijk gratis uitproberen met uw NT2-account. Klik op de oranje button om direct naar MyMethods te gaan.

 

Nog geen account? Maak hier gratis uw NT2-account aan. 

 

MyMethods helpt u aan afwisselende en interactieve lessen

MyMethods geeft toegang tot een enorme, groeiende verzameling van de mooiste werkvormen. De wijze waarop u uw les inricht, bepaalt het gedrag dat uw cursisten laten zien. Dit biedt kansen! Door het gebruik van de juiste werkvorm kunt u uw les effectiever, efficiënter en doelgerichter laten verlopen. U maakt uw lessen afwisselend als u af en toe een nieuwe werkvorm gebruikt om cursisten actief met taal bezig te laten zijn, ze te laten praten, om elkaar te leren kennen, om te leren samenwerken enzovoort.

 

Favoriete werkvormen

Behalve een handige filterfunctie waarmee u op zoek kunt naar een goeie werkvorm, kunt u uw favoriete werkvorm bewaren in een apart digitaal boekje. Ook kunt u uw favoriete werkvorm doorsturen naar uw collega.

 

Boom NT2 zal binnenkort 120 nieuwe werkvormen aan MyMethods toevoegen. Ook wordt er gewerkt aan het toevoegen van werkvormen die speciaal voor de NT2-les zijn ontwikkeld.

Contact
Staat uw antwoord er niet tussen?
Ons klantenserviceteam helpt u graag verder.
U kunt ons ook mailen via: