Gratis bezorgd binnen NL vanaf € 20,-
Meest complete NT2-assortiment
Wereldwijde verzending
Eenvoudige basisgrammatica NT2
Eenvoudige basisgrammatica NT2
€ 37,50
Productoverzicht
Eenvoudige basisgrammatica NT2
Eenvoudige basisgrammatica NT2 - Slide 2
Eenvoudige basisgrammatica NT2 - Slide 3
Eenvoudige basisgrammatica NT2 - Slide 4
Eenvoudige basisgrammatica NT2 - Slide 5
Eenvoudige basisgrammatica NT2 - Slide 6
Eenvoudige basisgrammatica NT2 - Slide 7

Eenvoudige basisgrammatica NT2

Jenny van der Toorn-Schutte
Uitgave: boek Niveau: 0-a1Niveau: 0-a2
Isbn: 9789053529683
Levertijd 1-2 werkdagen
Beschrijving

De bekende basisgrammatica NT2 van Jenny van der Toorn-Schutte is bedoeld als ondersteuning bij het bewust leren van het Nederlands als tweede taal. Al vele duizenden cursisten hebben dit boek gebruikt om zich de beginselen van de Nederlandse grammatica eigen te maken. Deze eenvoudige basisgrammatica is eenvoudig van opzet, bevat veel oefeningen, een woordenlijst met de belangrijkste het-woorden, een lijst van werkwoorden met een vast voorzetsel en de sleutel voor de oefeningen.

 

Download hier extra oefeningen!

Inhoud

In 40 korte, geïllustreerde hoofdstukken worden de Nederlandse grammaticaregels uitgelegd. De lessen gaan van makkelijk naar moeilijk en bevatten veel oefeningen.

Niveau

Het eindniveau van Eenvoudige basisgrammatica NT2 is A2.

Doelgroep

Eenvoudige basisgrammatica NT2 is bedoeld voor beginnende, praktisch geschoolde anderstaligen. Het boek is te gebruiken naast iedere NT2-methode in het voortgezet onderwijs, het (V)MBO en in de volwasseneneducatie.

Auteurs

Jenny van der Toorn-Schutte
In 1979 werd Jenny van der Toorn-Schutte als docent Nederlands voor het blok gezet: ze moest een groep Vietnamese bootvluchtelingen Nederlands leren. Gelukkig was er de eerste weken een tolk beschikbaar die haar het verschil kon uitleggen tussen het Vietnamees en het Nederlands: een toontaal tegenover een flexerende taal. Zo ontstond deBasisgrammatica. Tegelijkertijd volgde ze een deeltijdstudie aan de VU: Interculturele Pedagogiek. Daarna volgde nog een doctoraalstudie Toegepaste Taalwetenschap in Nijmegen. 

 

Inmiddels heeft ze vele andere nationaliteiten lesgegeven. Het liefst met haar eigen lesmateriaal: Klare taal, Beeldtaal, Nederland voor nieuwkomers, Op wegOnderweg en Wegwijzer.

Productdetails
Isbn: 9789053529683
Uitgeverij: Boom uitgevers Amsterdam
Afmetingen: 24.0 x 17.1 x 1.5 cm
Gewicht: 416 gram
Pagina's: 190
Docentexemplaar aanvragen
Op het docentenplatform NT2 Docent kun je als docent gratis of tegen een gereduceerd tarief een docentexemplaar van deze uitgave aanvragen.
Naar NT2 Docent

Reviews 'Eenvoudige basisgrammatica NT2'

Er zijn nog geen reviews voor dit product.

Als docent heeft u toegang tot NT2Docent. Hierbij krijgt u 50% beoordelingskorting op werkboeken, kunt u gratis online lesmateriaal uitproberen, gratis webinars terugkijken en nog veel meer.

Naar NT2 Docent