Gratis bezorgd binnen NL vanaf € 20,-
Meest complete NT2-assortiment
Wereldwijde verzending
Op dinsdag 24 mei tussen 22.00 en 00.00 uur (CEST) vindt er een update plaats van nt2.nl. Hierdoor kan er downtime zijn. Onze excuses hiervoor.
×
Onderweg (herziene editie)
Onderweg (herziene editie)
Voorbereiding op het inburgeringsexamen in Nederland
€ 41,95
Productoverzicht
Onderweg (herziene editie)
Onderweg (herziene editie) - Slide 2
Onderweg (herziene editie) - Slide 3
Onderweg (herziene editie) - Slide 4
Onderweg (herziene editie) - Slide 5
Onderweg (herziene editie) - Slide 6
Onderweg (herziene editie) - Slide 7
Onderweg (herziene editie) - Slide 8
Onderweg (herziene editie) - Slide 9
Onderweg (herziene editie) - Slide 10

Onderweg (herziene editie)

Voorbereiding op het inburgeringsexamen in Nederland

Jenny van der Toorn-Schutte
Uitgave: boekUitgave: laptop Niveau: a1-a2
Isbn: 9789089536020
Levertijd 1-2 werkdagen
Beschrijving

Met Onderweg kunnen cursisten zich grondig voorbereiden op de taalonderdelen van het inburgeringsexamen in Nederland: luisteren, spreken, lezen en schrijven. In twintig korte lessen worden de woordenschat, de uitspraak en het luisteren naar gesprekken of berichten intensief getraind. Daarnaast bevat de methode nazegoefeningen en een proefexamen. Voor het aanleren van nieuwe woorden werkt Onderweg met duidelijke kleurenillustraties. In alle lessen komen thema’s aan bod die terugkeren bij het examenonderdeel KNM.

 

De publicatie in boekvorm leent zich goed voor lessen in groepsverband. Maar ook voor cursisten die de oefeningen graag op papier maken of die niet altijd toegang hebben tot internet is het boek ideaal. Voorin het boek staat een code waarmee de cursist ook toegang krijgt tot de online oefeningen en het audiomateriaal. 

 

Let op: Online producten zijn niet langer compatibel met Internet Explorer 10. Bovendien werkt het programma niet op tablets en smartphones. Met dit product heeft u 1 jaar toegang tot de online dienst met het lesmateriaal.

Inhoud

Bij aanschaf van Onderweg ontvangt u het papieren boek met een activatiecode voorin. Met de activatiecode voorin het boek krijgt u toegang tot Onderweg - Online en het audiomateriaal in NT2 School. 

Niveau

Onderweg start op niveau A1 en eindigt op niveau A2. A2 is het vereiste NT2-niveau voor het inburgeringsexamen in Nederland.

 

Onderweg is het vervolg op Op weg, de inburgeringscursus op niveau A1.

 

Doelgroep

Onderweg is bestemd voor cursisten die

  • geen hogere opleiding hebben gevolgd dan de middelbare school
  • zich voorbereiden op het inburgeringsexamen in Nederland

 

De methode kan worden ingezet voor zelfstudie, maar gezien de leerdoelen van luisteren en spreken is het belangrijk om ook te werken in groepsverband.

Auteurs

Jenny van der Toorn-Schutte
In 1979 werd Jenny van der Toorn-Schutte als docent Nederlands voor het blok gezet: ze moest een groep Vietnamese bootvluchtelingen Nederlands leren. Gelukkig was er de eerste weken een tolk beschikbaar die haar het verschil kon uitleggen tussen het Vietnamees en het Nederlands: een toontaal tegenover een flexerende taal. Zo ontstond de Basisgrammatica. Tegelijkertijd volgde ze een deeltijdstudie aan de VU: Interculturele Pedagogiek. Daarna volgde nog een doctoraalstudie Toegepaste Taalwetenschap in Nijmegen. 

 

Inmiddels heeft ze vele andere nationaliteiten lesgegeven. Het liefst met haar eigen lesmateriaal: Klare taal, Beeldtaal, Andere taal, Nederland voor nieuwkomers, Op wegOnderweg en Wegwijzer.

Productdetails
Isbn: 9789089536020
Uitgeverij: Boom uitgevers Amsterdam
Afmetingen: 24.1 x 17.0 x 1.2 cm
Gewicht: 370 gram

Reviews 'Onderweg (herziene editie)'

Schrijf de eerste review over dit product
Ben je NT2-docent en wil je ook een review plaatsen?
Log eerst in.

Als docent heeft u toegang tot NT2Docent. Hierbij krijgt u 50% beoordelingskorting op werkboeken, kunt u gratis online lesmateriaal uitproberen, gratis webinars terugkijken en nog veel meer.

Naar NT2 Docent