Gratis bezorgd binnen NL vanaf € 20,-
Meest complete NT2-assortiment
Wereldwijde verzending
Nederlands naar perfectie
Nederlands naar perfectie
Methode Nederlands voor hoogopgeleide anderstaligen
€ 48,50
Productoverzicht
Nederlands naar perfectie

Nederlands naar perfectie

Methode Nederlands voor hoogopgeleide anderstaligen

Emily Palmer
Uitgave: boekUitgave: website Niveau: b2-c1
Isbn: 9789046904527
Levertijd 1-2 werkdagen
Beschrijving

Nederlands naar perfectie is een totaalmethode Nederlands voor hoogopgeleide anderstaligen. De uitgave brengt cursisten van niveau B2 naar niveau C1. De acht hoofdstukken zijn opgezet rond een breed scala aan wetenschappelijke thema's.

Naast de vaardigheden lezen, luisteren, schrijven en spreken is er veel aandacht voor uitbreiding van de woordenschat. Cursisten maken kennis met de finesses van de taal en met typisch academisch taalgebruik. De focus ligt op populairwetenschappelijke teksten en beeldfragmenten, maar daarnaast biedt de uitgave ook opdrachten bij sketches, liedjes en columns, om het geheel te verluchtigen. Enkele lastige grammaticakwesties worden nog eens herhaald. Verder vinden cursisten in Nederlands naar perfectie veel mogelijkheden om taalvaardiger te worden binnen de context van studie en carrière, zoals bij het houden van een presentatie of het schrijven van een betoog.

Bij het boek hoort een uitgebreide website met beeld- en audiofragmenten, woordenlijsten en oefeningen voor woordenschat, grammatica, preposities en uitspraak. Voor docenten is een digitale docentenhandleiding met tips en suggesties beschikbaar.

Inhoud

Nederlands naar perfectie bestaat uit 8 hoofdstukken met thema's als Taal en cultuur, Onderwijs en Gezondheid en voeding.

 

De website bij Nederlands naar perfectie bevat veel aanvullend studiemateriaal, waaronder beeld- en geluidsfragmenten en de uitgeschreven teksten daarvan, ingesproken leesteksten en vocabulaire uit het boek, extra opdrachten en lijsten met frequente woorden. Docenten kunnen een handleiding en toetsen aanvragen.

 

Nederlands naar perfectie is het laatste deel van de complete leergang. De andere delen van de leergang zijn Nederlands in gang (0 > A2), Nederlands in actie (A2 > B1) and Nederlands op niveau (B1 > B2). Deze methodes vormen samen met Nederlands in actie een complete leergang.

Niveau

Niveau: B2>C1.

Doelgroep

hoogopgeleide anderstaligen die hun niveau van B2 naar C1 willen verbeteren.

Auteurs

Emily Palmer

Productdetails
Isbn: 9789046904527
Uitgeverij: Coutinho
Afmetingen: 24.0 x 17.1 x 1.9 cm
Gewicht: 538 gram

Reviews 'Nederlands naar perfectie'

Er zijn nog geen reviews voor dit product.

Als docent heeft u toegang tot NT2Docent. Hierbij krijgt u 50% beoordelingskorting op werkboeken, kunt u gratis online lesmateriaal uitproberen, gratis webinars terugkijken en nog veel meer.

Naar NT2 Docent