Gratis bezorgd binnen NL vanaf € 20,-
Meest complete NT2-assortiment
Wereldwijde verzending
Nederlands in gang
Nederlands in gang
methode NT2 voor hoogopgeleide anderstaligen
€ 48,50
Productoverzicht
Nederlands in gang

Nederlands in gang

methode NT2 voor hoogopgeleide anderstaligen

Berna de Boer
Uitgave: boekUitgave: website Niveau: 0-a2
Isbn: 9789046905609
Levertijd 1-2 werkdagen
Beschrijving

Nederlands in gang is een beginnersmethode NT2 voor hoogopgeleide anderstaligen. Verdeeld over achttien hoofdstukken komen alledaagse situaties aan bod. Alle taalvaardigheden worden hierbij geoefend: lezen, luisteren, spreken en schrijven. Daarnaast is er aandacht voor grammatica, uitspraak en intonatie, cultuur, praktijkopdrachten en reflectie. Bij alle onderdelen ligt het accent op het gebruik van het Nederlands in het dagelijks leven. Op een afwisselende manier legt de beginnende student de basis van het Nederlands. Aan de hand van levensechte dialogen, spreek- en schrijfopdrachten, vormoefeningen, teksten, filmpjes en liedjes werkt de student toe naar niveau A2 van het Europees Referentiekader. Samen met de vervolgdelen Nederlands in actie (A2 > B1), Nederlands op niveau (B1 > B2) en Nederlands naar perfectie (B2 > C1) vormt dit boek een complete leergang voor het leren van de Nederlandse taal. Bij het boek hoort ook een website met dialogen en uitspraakoefeningen, aanvullende oefeningen, intensieve luisterteksten, filmpjes en liedjes. Voor docenten is er op de website een toetsenbank en een docentenhandleiding met kopieerbladen en lessuggesties beschikbaar.

 

Niveau

0 > A2

Doelgroep

Hoogopgeleide anderstaligen

Auteurs

Berna de Boer, Margaret van der Kamp en Birgit Lijmbach zijn docenten NT2 bij het Talencentrum van de Rijksuniversiteit Groningen. Eerder schreven zij onder meer In de startblokken, Nederlands in actie en Nederlands op niveau.

Productdetails
Isbn: 9789046905609
Uitgeverij: Coutinho
Afmetingen: 24.2 x 17.2 x 1.9 cm
Gewicht: 544 gram

Reviews 'Nederlands in gang'

Er zijn nog geen reviews voor dit product.

Als docent heeft u toegang tot NT2Docent. Hierbij krijgt u 50% beoordelingskorting op werkboeken, kunt u gratis online lesmateriaal uitproberen, gratis webinars terugkijken en nog veel meer.

Naar NT2 Docent