Gratis bezorgd binnen NL vanaf € 20,-
Meest complete NT2-assortiment
Wereldwijde verzending
Werktaalkit Logistiek
Werktaalkit Logistiek
€ 29,95
Productoverzicht
Werktaalkit Logistiek
Werktaalkit Logistiek - Slide 2
Werktaalkit Logistiek - Slide 3
Werktaalkit Logistiek - Slide 4
Werktaalkit Logistiek - Slide 5
Werktaalkit Logistiek - Slide 6
Werktaalkit Logistiek - Slide 7
Werktaalkit Logistiek - Slide 8

Werktaalkit Logistiek

Sandra Duenk
Uitgave: boekUitgave: laptop Niveau: vanaf-a1
Isbn: 9789024450497
Levertijd 1-2 werkdagen
Beschrijving

Hoe houd je je staande op je werk als je de Nederlandse taal nog niet zo goed beheerst en de Nederlandse gewoonten en werkcultuur niet kent? Met de Werktaalkit krijgen praktisch geschoolde anderstaligen een complete toolkit om ze te begeleiden bij hun eerste stappen op de Nederlandse arbeidsmarkt.

 

Met de Werktaalkit werk je volgens de eisen van de nieuwe inburgering. De lessen en de praktijk versterken elkaar. Er wordt direct een brug geslagen tussen de klas en het dagelijks leven. De cursist kan zo zelfverzekerder en met meer plezier deelnemen aan de situatie op de werkvloer.

 

In Werktaalkit logistiek maak je kennis met Rik en Marek, die allebei in de logistiek werken. Je volgt hun dagelijkse bezigheden en gesprekken. In de praktische lessen, met veel beeld en audio en de handige e-learning om de woordenschat extra te oefenen, leer je al in een vroeg stadium (vanaf A1) woordenschat die belangrijk is voor het werk dat je doet. Ook leer je veel over de organisatie van het werk en de werkcultuur in hoofdstukken over roosters, planning, samenwerken, veiligheid en regels, arbeidsovereenkomst en functioneringsgesprek.

Niveau

Geschikt voor anderstalige leerders van het Nederlands vanaf taalniveau A1. 

Doelgroep

Praktisch geschoolde anderstaligen die hun eerste stappen gaan zetten op de arbeidsmarkt. 

Auteurs

Sandra Duenk is een ervaren ontwikkelaar van lesmateriaal. Ze is mede-auteur van verschillende delen uit de NT2 Op maat-reeks. 

Productdetails
Isbn: 9789024450497
Uitgeverij: Boom uitgevers Amsterdam
Afmetingen: 29.7 x 21.0 x 1.1 cm
Gewicht: 494 gram
Pagina's: 144
Docentexemplaar aanvragen
Op het docentenplatform NT2 Docent kun je als docent gratis of tegen een gereduceerd tarief een docentexemplaar van deze uitgave aanvragen.
Naar NT2 Docent

Reviews 'Werktaalkit Logistiek'

Er zijn nog geen reviews voor dit product.

Als docent heeft u toegang tot NT2Docent. Hierbij krijgt u 50% beoordelingskorting op werkboeken, kunt u gratis online lesmateriaal uitproberen, gratis webinars terugkijken en nog veel meer.

Naar NT2 Docent