Gratis bezorgd binnen NL vanaf € 20,-
Meest complete NT2-assortiment
Wereldwijde verzending
Werktaalkit Horeca
Werktaalkit Horeca
€ 29,95
Productoverzicht
Werktaalkit Horeca
Werktaalkit Horeca - Slide 2
Werktaalkit Horeca - Slide 3
Werktaalkit Horeca - Slide 4
Werktaalkit Horeca - Slide 5
Werktaalkit Horeca - Slide 6

Werktaalkit Horeca

Sandra Duenk, Noreen Kaland
Uitgave: boekUitgave: laptop Niveau: vanaf-a1
Isbn: 9789024456680
Levertijd 1-2 werkdagen
Beschrijving

Hoe houd je je staande op je werk als je de Nederlandse taal nog niet zo goed beheerst en de Nederlandse gewoonten en werkcultuur niet kent? Met de Werktaalkit krijgen praktisch geschoolde anderstaligen een complete toolkit om ze te begeleiden bij hun eerste stappen op de Nederlandse arbeidsmarkt.

 

Met de Werktaalkit werk je volgens de eisen van de nieuwe inburgering. De lessen en de praktijk versterken elkaar. Er wordt direct een brug geslagen tussen de klas en het dagelijks leven. De cursist kan zo zelfverzekerder en met meer plezier deelnemen aan de situatie op de werkvloer.

 

In Werktaalkit Horeca maak je kennis met Parisa en Joris, die allebei in de horeca werken. Je volgt hun dagelijkse bezigheden en gesprekken. In de praktische lessen, met veel beeld en audio en de handige e-learning om de woordenschat extra te oefenen, leer je al in een vroeg stadium (vanaf A1) woordenschat die belangrijk is voor het werk dat je doet. Ook leer je veel over de organisatie van het werk en de werkcultuur in hoofdstukken over roosters, planning, samenwerken, veiligheid en regels, arbeidsovereenkomst en functioneringsgesprek.

Productdetails
Isbn: 9789024456680
Uitgeverij: Boom uitgevers Amsterdam
Afmetingen: 29.7 x 21.0 x 1.0 cm
Gewicht: 454 gram
Pagina's: 124
Docentexemplaar aanvragen
Op het docentenplatform NT2 Docent kun je als docent gratis of tegen een gereduceerd tarief een docentexemplaar van deze uitgave aanvragen.
Naar NT2 Docent

Reviews 'Werktaalkit Horeca'

Er zijn nog geen reviews voor dit product.

Als docent heeft u toegang tot NT2Docent. Hierbij krijgt u 50% beoordelingskorting op werkboeken, kunt u gratis online lesmateriaal uitproberen, gratis webinars terugkijken en nog veel meer.

Naar NT2 Docent