Gratis bezorgd binnen NL vanaf € 20,-
Meest complete NT2-assortiment
Wereldwijde verzending
Programma NT2 Docentenmiddag

Programma NT2 Docentenmiddag

Onze Boom NT2 Docentenmiddag 2020 is alweer voorbij. Dit was het programma voor deze middag. Wilt u er over twee jaar ook bij zijn? Zorg dan dat u aangemeld bent voor onze nieuwsbrief.

Praktische informatie

Datum: woensdag 22 januari 2020
Tijd: 13.00 - 18.00 uur
Locatie: OBA, Openbare Bibliotheek Amsterdam, Oosterdok

Toegang: VOL!

Auteurscafé

Ook deze keer willen we de bezoekers graag welkom heten in het Boom NT2 Auteurscafé. Docenten kunnen hier in contact komen met de makers van methodes en leerlijnen en daarbij meer informatie krijgen en antwoord op eventuele vragen. 

Kom onder meer in contact met de makers van de Delftse methodeLINKDigLin+ en de NT2 op maat-reeks.

Innovatietafel/NT2Lab

Docenten kunnen langs onze zogenaamde innovatietafel waar verschillende concepten worden gepresenteerd en waar input van docenten wordt gevraagd. 
Concepten:

  1. Delftse methode; de ‘spraakherkenning’ laten zien en met de docenten in gesprek over het gebruik van dit oefentype en hoe laagopgeleide leerders zelfstandig aan de slag kunnen.
  2. Denk mee over de nieuwe invulling van de NT2 Academie.

Paneldiscussie

Onderdeel van het programma is een Paneldiscussie o.l.v. onze dagvoorzitter auteur Özcan ‘Eus’ Akyol met als onderwerp de Nieuwe Wet inburgering. Wij hebben 4 experts op het gebied van inburgeren uitgenodigd om deel te nemen aan deze discussie zodat docenten op de hoogte worden gebracht van ontwikkelingen en bevindingen rondom dit thema.
Experts: Monique Deenik (directeur TopTaal), Ilias Mahtab (publicist en sr. adviseur sociaal domein), Elwine Halewijn (ITTA) en Annemarie Nuwenhoud (VU-NT2).

Programma

      
13.45 - 13.50 uur    Welkomstwoord         

13.50 - 14.15 uur    Lezing 1 | Özcan (Eus) Akyol (tevens dagvoorzitter) 

14.15 - 15.00 uur    Lezing 2 | Jan Deutekom | Learnings van het ontwikkelen en uitbouwen van DigLin+

15.00 - 15.30 uur    PAUZE en Auteurscafé    

15.35 - 16.20 uur    Lezing 3 | Dietha Koster | Diversiteit onderzoeken in NT2-tekstboeken

16.25 - 17.10 uur    Paneldiscussie | nieuwe Wet inburgering met o.a. Monique Deenik (directeur TopTaal), Ilias Mahtab (publicist en sr. adviseur sociaal domein), Elwine Halewijn (ITTA) en Annemarie Nuwenhoud (VU-NT2).


17.10 - 18.00 uur    Afsluiting, netwerkborrel en Auteurscafé     

Annuleringsvoorwaarden

Dit evenement is gratis, maar niet zonder kosten. Wanneer u besluit toch niet te komen, horen wij dit graag uiterlijk maandag 13 januari 2020. Het is mogelijk om een collega in uw plaats te laten deelnemen, indien u ons hierover informeert. Zonder afmelding zijn wij helaas genoodzaakt om €25,- excl. btw onkosten in rekening te brengen. Mail naar nt2@bua.nl o.v.v. afmelding docentenmiddag 2020.