Gratis bezorgd binnen NL vanaf € 20,-
Meest complete NT2-assortiment
Wereldwijde verzending

Nieuws

NIEUW: Nederlands voor buitenlanders - herziene editie
NIEUW: Nederlands voor buitenlanders - herziene editie
De vertrouwde methode in een nieuw jasje

Al ruim dertig jaar leren anderstaligen succesvol Nederlands met Nederlands voor buitenlanders. Deze week verscheen de volledig herziene vijfde editie van deze doeltreffende methode.

Ook wij vieren feest!

Tijdens de kerstvakantie is onze klantenservice in principe dagelijks bereikbaar van 8.30 - 17.00 uur.

NIEUW: DigLin+ schrijfblok
NIEUW: DigLin+ schrijfblok
Train met DigLin+ nu ook schrijfvaardigheid met de hand

Aan het lesmateriaal van de succesvolle alfabetiseringsmethode DigLin+ is deze week het DigLin+ schrijfblok toegevoegd. Met dit schrijfblok trainen alfaleerders hun schrijfvaardigheid met de hand in het Latijnse schrift.

NIEUW: Geregeld spreken
NIEUW: Geregeld spreken
Regels begrijpen, oefenen en doen

Meer tijd voor actief spreken in de les en toch de Nederlandse grammatica inslijpen bij uw (laagopgeleide) cursisten? In de gloednieuwe spreekmethode Geregeld spreken worden de basisregels van de Nederlandse taal uitgelegd en ingeoefend door middel van doelgerichte spreekoefeningen.

Kijk webinar Buitenschools leren nu terug
Kijk webinar Buitenschools leren nu terug
Hoe motiveert u uw cursisten buiten de les het Nederlands te gebruiken?

Hebt u op 9 oktober de webinar Buitenschools leren gemist? Er is nu een terugkijkversie van deze leerzame online training beschikbaar. In een uurtje praat trainer Margreet Verboog u bij over buitenschools leren. 

NIEUW: Ster in lezen is compleet

Onlangs verscheen Ster in lezen, Alfa C. Dit is het laatste deel in de reeks Ster in lezen. De methode is speciaal ontwikkeld voor anderstalige jongeren die pas net beginnen met lezen in het Nederlands.

De beroepenkaarten zijn vernieuwd!
De beroepenkaarten zijn vernieuwd!
Nu verkrijgbaar als kant-en-klaar doosje in handzaam formaat

Ter gelegenheid van de vierde druk zijn de beroepenkaarten in een nieuw jasje gestoken. De kaarten zijn waar nodig geactualiseerd en hebben een handzamer formaat gekregen. Bovendien bestelt u deze titel vanaf nu als een kant-en-klaar doosje kaarten, dat u gemakkelijk in uw tas steekt of bewaart in uw bureaula.

NIEUW: WISK-Y
NIEUW: WISK-Y
WISK voor ISK-leerroute 3

De nieuwe methode WISK helpt Nederlandse 'wiskundetaal' voor ISK-leerlingen inzichtelijk te maken, zodat zij naar eigen niveau kunnen presteren bij dit vak. De variant WISK-Y, voor ISK-leerroute 3, is nu ook verkrijgbaar.

NT2-Cahier Films in de les
NT2-Cahier Films in de les
Twaalf motiverende werkvormen

Nederlandse films stimuleren de woordenschat, taalvaardigheid en cultuurkennis van cursisten. Dietha Koster laat u in dit nieuwe cahier zien hoe u films op effectieve en gestructureerde wijze inzet in de NT2-les.

NIEUW: WISK-X
NIEUW: WISK-X
Wiskundetaal voor anderstaligen

Het specifieke taalgebruik bij het vak wiskunde kan anderstalige jongeren in het middelbaar onderwijs belemmeren bij dit vak te presteren naar eigen niveau. De nieuwe methode WISK helpt deze 'wiskundetaal' voor ISK-leerlingen inzichtelijk te maken.

Dichter bij de taal
Dichter bij de taal
Nederlands leren met liedjes en poëzie

Met Dichter bij de taal werkt u aan de hand van klassieke en moderne gedichten en liedjes op speelse wijze aan de taalvaardigheid van uw cursisten. 

Nieuw: Ster in lezen, Alfa B
Nieuw: Ster in lezen, Alfa B
Lezen op de ISK

Deze week verscheen het tweede deel in de leesvaardigheidsreeks Ster in lezen. Met deze reeks ontwikkelen anderstalige jongeren op alfabetiseringsniveau op plezierige  wijze stap voor stap hun leesvaardigheid in het Nederlands. 

NIEUW: Luisteren op B1
NIEUW: Luisteren op B1
Examentraining voor het Staatsexamen Luisteren NT2 I

Deze week verscheen Luisteren op B1, dé examentraining voor het Staatsexamen Luisteren NT2 I. Met dit werkboek gaan cursisten goed voorbereid en vol vertrouwen hun examen tegemoet.

NIEUW: DigLin+ Samen werken in de klas - Lezen 2, 3 en 4
NIEUW: DigLin+ Samen werken in de klas - Lezen 2, 3 en 4
Werkboek bij digitale alfabetiseringsmethode

Deze week verscheen DigLin+ Samen werken in de klas - Lezen 2, 3 en 4, het werkboek dat de alfabetiseringsmethode DigLin+ compleet maakt. Haal met dit werkboek het maximale uit uw onderwijs met DigLin+!

NIEUW: Dutch grammar support

Deze week verscheen Dutch Grammar Support, een gloednieuwe grammatica met toelichting in het Engels voor hogeropgeleide inburgeraars en expats.