Gratis bezorgd binnen NL vanaf € 20,-
Meest complete NT2-assortiment
Wereldwijde verzending

Nieuws

NIEUW: Ster in lezen is compleet

Onlangs verscheen Ster in lezen, Alfa C. Dit is het laatste deel in de reeks Ster in lezen. De methode is speciaal ontwikkeld voor anderstalige jongeren die pas net beginnen met lezen in het Nederlands.

De beroepenkaarten zijn vernieuwd!
De beroepenkaarten zijn vernieuwd!
Nu verkrijgbaar als kant-en-klaar doosje in handzaam formaat

Ter gelegenheid van de vierde druk zijn de beroepenkaarten in een nieuw jasje gestoken. De kaarten zijn waar nodig geactualiseerd en hebben een handzamer formaat gekregen. Bovendien bestelt u deze titel vanaf nu als een kant-en-klaar doosje kaarten, dat u gemakkelijk in uw tas steekt of bewaart in uw bureaula.

NIEUW: WISK-Y
NIEUW: WISK-Y
WISK voor ISK-leerroute 3

De nieuwe methode WISK helpt Nederlandse 'wiskundetaal' voor ISK-leerlingen inzichtelijk te maken, zodat zij naar eigen niveau kunnen presteren bij dit vak. De variant WISK-Y, voor ISK-leerroute 3, is nu ook verkrijgbaar.

NT2-Cahier Films in de les
NT2-Cahier Films in de les
Twaalf motiverende werkvormen

Nederlandse films stimuleren de woordenschat, taalvaardigheid en cultuurkennis van cursisten. Dietha Koster laat u in dit nieuwe cahier zien hoe u films op effectieve en gestructureerde wijze inzet in de NT2-les.

NIEUW: WISK-X
NIEUW: WISK-X
Wiskundetaal voor anderstaligen

Het specifieke taalgebruik bij het vak wiskunde kan anderstalige jongeren in het middelbaar onderwijs belemmeren bij dit vak te presteren naar eigen niveau. De nieuwe methode WISK helpt deze 'wiskundetaal' voor ISK-leerlingen inzichtelijk te maken.

Dichter bij de taal
Dichter bij de taal
Nederlands leren met liedjes en poëzie

Met Dichter bij de taal werkt u aan de hand van klassieke en moderne gedichten en liedjes op speelse wijze aan de taalvaardigheid van uw cursisten. 

Nieuw: Ster in lezen, Alfa B
Nieuw: Ster in lezen, Alfa B
Lezen op de ISK

Deze week verscheen het tweede deel in de leesvaardigheidsreeks Ster in lezen. Met deze reeks ontwikkelen anderstalige jongeren op alfabetiseringsniveau op plezierige  wijze stap voor stap hun leesvaardigheid in het Nederlands. 

NIEUW: Luisteren op B1
NIEUW: Luisteren op B1
Examentraining voor het Staatsexamen Luisteren NT2 I

Deze week verscheen Luisteren op B1, dé examentraining voor het Staatsexamen Luisteren NT2 I. Met dit werkboek gaan cursisten goed voorbereid en vol vertrouwen hun examen tegemoet.

NIEUW: DigLin+ Samen werken in de klas - Lezen 2, 3 en 4
NIEUW: DigLin+ Samen werken in de klas - Lezen 2, 3 en 4
Werkboek bij digitale alfabetiseringsmethode

Deze week verscheen DigLin+ Samen werken in de klas - Lezen 2, 3 en 4, het werkboek dat de alfabetiseringsmethode DigLin+ compleet maakt. Haal met dit werkboek het maximale uit uw onderwijs met DigLin+!

NIEUW: Dutch grammar support

Deze week verscheen Dutch Grammar Support, een gloednieuwe grammatica met toelichting in het Engels voor hogeropgeleide inburgeraars en expats. 

NIEUW: Cahier Buitenschools leren

Het voeren van gesprekken met Nederlanders is voor taalleerders essentieel om hun taalvaardigheid te vergroten. Hoe motiveert u uw cursisten om ook buiten de les om Nederlands te spreken?

Feestelijke uitreiking van de Schrijfprijs NT2 2018

Op vrijdag 18 mei 2018 vond in het Huis van het Nederlands in Antwerpen de feestelijke uitreiking plaats van de Schrijfprijs NT2 2017-2018.

NIEUW: Werkboek LINK
NIEUW: Werkboek LINK
Voor de computerloze les

LINK is de nieuwe, communicatieve en taakgerichte leerlijn voor volwassen anderstaligen. Bij dit volledig digitale NT2-platform is nu een papieren werkboek verkrijgbaar, dat het mogelijk maakt de innovatieve methode ook in een computerloze les te gebruiken.

 

NIEUW: DigLin+ Samen werken in de klas. A, B, C, en lezen 1
NIEUW: DigLin+ Samen werken in de klas. A, B, C, en lezen 1
Werkboek bij de digitale alfabetiseringsmethode

DigLin+ is een digitale alfabetiseringsmethode voor anderstalige jongeren en volwassenen. Vorige week verscheen het apart verkrijgbare werkboek Samen werken in de klas. A, B, C en lezen 1. Haal met dit werkboek nog meer uit DigLin+!

NIEUW: Woord en beeld
NIEUW: Woord en beeld
Leerwoordenboek voor anderstaligen

Afgelopen week verscheen het leerwoordenboek Woord en Beeld. Het ideale hulmiddel voor iedereen die Nederlands leert.