Gratis bezorgd binnen NL vanaf € 20,-
Meest complete NT2-assortiment
Wereldwijde verzending
NIEUW: Nederlands voor buitenlanders - herziene editie

NIEUW: Nederlands voor buitenlanders - herziene editie

De vertrouwde methode in een nieuw jasje

Al ruim dertig jaar leren anderstaligen succesvol Nederlands met Nederlands voor buitenlanders. Deze week verscheen de volledig herziene vijfde editie van deze doeltreffende methode.

Het 'Groene boek' is voor deze vijfde editie in een nieuw jasje gestoken, met een frisse vernieuwde vormgeving en kleurrijke, unieke illustraties. Het boek bevat volledig herziene teksten en woordenlijsten, die zijn aangepast aan ontwikkelingen in de Nederlandse samenleving en aan de wensen van docenten en cursisten. 

 

Op veler verzoek is in deze nieuwe editie de Engelse vertaling van de woordenlijsten weer naast de tekst in het boek afgedrukt. Zo hebben veel cursisten direct hulp als zij met de tekst aan de slag gaan. Aan het al ruime aanbod van vertalingen is nu ook het Tigrinya toegevoegd, zodat de methode nu ondersteuning biedt in maar liefst 27 talen. 

 

Uiteraard is ook de bijbehorende online omgeving vernieuwd en aangepast aan de nieuwe editie. De app bij de vijfde editie volgt eind januari. Het nieuwe oefenboek verschijnt in het voorjaar.

 

 

Nederlands voor buitenlanders - vijfde editie

Bondi Sciarone, Piet Meijer, Conny Wesdijk, Sonja van Boxtel, Astrid van Laar

isbn 9789024422388

€ 69,90

 

Inkijkexemplaar | Bestel direct