Gratis bezorgd binnen NL vanaf € 20,-
Meest complete NT2-assortiment
Wereldwijde verzending
De Boom NT2-catalogus 2019 is uit!

De Boom NT2-catalogus 2019 is uit!

Het team van Boom uitgevers NT2 ontwikkelt continu, samen met experts, eigentijds en effectief lesmateriaal,  waarmee we iedereen een passend traject bieden. Een nieuw jaar betekent ook een nieuwe NT2-catalogus met nieuwe uitgaven.

LINK: de nieuwste digitale NT2-lesmethode. Nu ook van A2 -> B1. Intuïtief, zelfsturend en zeer doelgericht. Ontwikkeld in samenwerking met NT2 experts van de Vrije Universiteit Amsterdam.

 

DigLin + Nederlands: Deze titel kent een grote schare fans. Behalve analfabeten en andersalfabeten hebben ook veel laagopgeleiden baat bij dit rijke oefenplatform. Nu ook met DigLin+ Schrijfblok. Zo kunnen cursisten meteen het schrijven met de hand oefenen.

 

Nederlands voor buitenlanders: Deze geheel herziene editie is voorzien van volledig nieuwe teksten en oefeningen, aangepast aan ontwikkelingen in de Nederlandse samenleving. Inclusief een frisse nieuwe vormgeving. De vertrouwde, doeltreffende methode in een mooi nieuw jasje!
 
Dutch grammar support: Grammaticahulp voor hoger opgeleide inburgeraars en expats die meer kennis willen van de grammaticaregels. Met uitleg en instructies in het Engels.

 

Geregeld spreken: Een gloednieuwe, activerende spreekmethode voor laagopgeleide anderstaligen ontwikkeld voor en door de lespraktijk. Te gebruiken naast iedere methode.

 

Smartlappen: tien liedjes die de benodigde woordenschat aanreiken om serieuze onderwerpen als verdriet, rouw en eenzaamheid te bespreken.

 

NT2-Cahiers: Als docent sta je immers vaak alleen voor de klas en maak je voortdurend afwegingen: Welke oefening ga ik inzetten? Hoe zal ik dit onderwerp inleiden? Laat ik de cursist in groepjes werken of niet? De NT2-Cahiers, handzame kleine uitgaven, bieden daarbij hulp en inspiratie.

 

En nog veel meer…. Benieuwd? Bekijk hieronder de catalogus!