Gratis bezorgd binnen NL vanaf € 20,-
Meest complete NT2-assortiment
Wereldwijde verzending
Goed nieuws: Update NT2 SCHOOL!

Goed nieuws: Update NT2 SCHOOL!

Nieuwe releases van de online leeromgeving

Sinds de lancering van de nieuwe NT2 SCHOOL site afgelopen zomer, zijn we achter de schermen verder gegaan met ontwikkelen. We hebben weer nieuwe verbeteringen doorgevoerd waarbij we veel rekening hebben gehouden met uw feedback.  Vanaf maandag 31 oktober kunt u gebruik maken van nieuwe functies in NT2 SCHOOL!

Tip!

Leeg voordat u inlogt uw cache en verwijder uw cookies. Op die manier weet u zeker dat u van de nieuwe update gebruik kunt maken!

Makkelijk navigeren, meer tools voor docenten én een fris nieuw uiterlijk

Wat is er verbeterd?

 

Nieuw: instellingsbeheerder

Scholen of instellingen geven aan ons een instellingsbeheerder door. Deze kan vervolgens zelf klassen aanmaken en docenten hiervoor uitnodigen. Dit betekent dat u dus niet meer voor iedere klas of nieuwe docent met ons contact hoeft op te nemen. Docenten ontvangen van ons een e-mail met daarin een aanmeldformulier voor een instellingsbeheerder.                                                         

 

Docenten

U kunt nu zelf klassen aanmaken die u ook direct in uw werkruimte ziet staan. U hoeft dus niet meer via Menu een klas op te zoeken. De functies 'cursisten uitnodigen' en 'verwijderen' blijven bestaan. Vanuit de klas kunt u het lesmateriaal openen en de resultaten van uw cursisten bekijken. DISK-docenten blijven de resultaten bekijken vanuit DISK onder het kopje Voortgang.

 

Cursisten

Voor cursisten verandert er niets. Cursisten kunnen hun lesmateriaal starten vanuit hun werkruimte. Als een cursist meerdere klassen heeft, moet hij/zij het lesmateriaal openen via de klas in het menu.

 

Om u op weg te helpen hebben we handleidingen gemaakt. Deze vindt u hieronder.

Wij hopen dat de nieuwe NT2 SCHOOL u zal bevallen en zijn benieuwd naar uw mening! Heeft u vragen of opmerkingen, neemt u dan vooral contact met ons op via nt2@boomamsterdam.nl of 020 520 01 26.

 

Met vriendelijke groet,

 

NT2 team van Uitgeverij Boom

Handleidingen

Handleiding docent

Handleiding instellingsbeheerder