Gratis bezorgd binnen NL vanaf € 20,-
Meest complete NT2-assortiment
Wereldwijde verzending

Hoe plaats ik een review?

Reviews op de websites van Boom uitgevers zijn bedoeld om met andere klanten te delen hoe jij een artikel hebt ervaren. Na aankoop sturen we je een mail met de vraag of je de aankoop wil beoordelen. Wil je een review schrijven? Fijn!

 

Wanneer kan je een review plaatsen

  1. Je hebt het artikel gekocht via Boom uitgevers
  2. Je mening heeft betrekking op je aankoop
  3. Je gebruikt geen ongepaste taal (bijvoorbeeld, maar niet uitsluitend: scheldwoorden, discriminerende, racistische of terroristische uitlatingen, ziektes of verbasteringen)
  4. We plaatsen geen linkjes naar andere websites
  5. Je review bevat geen commerciële inhoud en/of een commercieel doel.

 

 

Wanneer verwijderen we reviews

Boom uitgevers kan zonder bericht een review afkeuren direct nadat ’ie is geschreven of naderhand verwijderen. Dit kan onder andere in deze gevallen:

  • Als één of meerdere voorwaarden niet zijn nageleefd of Boom uitgevers hier een redelijk vermoeden van heeft.
  • Als de review gaat over productinformatie die fout was op het moment van aankoop, maar ondertussen is aangepast. Om te voorkomen dat klanten in de war raken, kunnen we ervoor kiezen om de review te verwijderen.
  • Wanneer de automatische controle een afwijkend patroon vaststelt, en we dus reden hebben om aan te nemen dat de review nep is.

 

Een negatieve ervaring is nooit een reden om een review af te keuren of te verwijderen. Als de review voldoet aan de voorwaarden, dan komt ’ie online. Hoe negatief of positief hij ook is.

 

Wanneer een review voldoet aan de bovenstaande voorwaarden, wordt deze binnen twee werkdagen geplaatst.

 

Boom plaatst nooit betaalde reviews.

 

Vanaf maart 2023 kunnen klanten alleen een review schrijven over artikelen die ze via Boom uitgevers hebben gekocht. Zo zijn we zeker dat reviews zijn geschreven door ervaringsdeskundigen. Dat doen we door kopers van een product via mail uit te nodigen voor een review over iets wat ze hebben gekocht. 

 

Op dit moment kun je niet zelf je review aanpassen of verwijderen. Wil je een review die je zelf hebt geschreven verwijderen? Neem dan contact op met onze klantenservice. Momenteel staan we alleen reviews toe die in het Nederlands geschreven worden.