Wegens onderhoud zullen Boom NT2 en NT2school enkele minuten niet beschikbaar zijn op woensdag 24 april om 21.00. Onze excuses voor het ongemak.
×

Hoe wijzig ik het afleveradres?

Stap 1

Zie je in de rechterbovenhoek in de roze knop Mijn account staan?

Dan ben je ingelogd. Zie je in de roze knop Inloggen staan? Dan moet je eerst inloggen.

Stap 2

Klik in de rechterbovenhoek op de roze knop met Mijn account.

Stap 3

Klik op de zwarte knop Adres toevoegen onder het kopje Adressen

Stap 4

Heb je hier meerdere adressen staan? Dan kun je aanvinken welk adres het afleveradres (en factuuradres) moet worden. Zit het juiste adres er niet tussen? Dan kun je een adres toevoegen of wijzigen

Stap 5

Om een afleveradres te wijzigen klik je op de zwarte knop Wijzig

Stap 6

Verander je adresgegevens en klik op de zwarte knop Bevestigen. Je hebt nu succesvol je adres gewijzigd.

Let op: bestellingen die zijn geplaatst voordat je je adresgegevens hebt gewijzigd, worden nog naar het oude adres verstuurd.

In 6 stappen
Stap 1Stap 2Stap 3Stap 4Stap 5Stap 6